Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Otwarty laptop? Chusteczki? Napewno przeziebienie? :yao:

Co to z prawej u dołu duze czarne, kosiarka? I widze duzo dobrych sprzętów.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 665,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Raven po prostu gotowy do strugania marchewki 

Opublikowano

jaki syf na podlodze, te kable xd

Opublikowano

GqogHlI.jpg

Shmupy w pivocie :banderas:

Stick to Hori 4 mini? Jak sie sprawuje? Bo forumowi tekkeniorze mowio, ze ch.uj nie arcade stic jak nie kosztuje 8 stow.

Opublikowano

Forumowi tekkeniorze grający na telewizorach LCD z inputlagiem? xDDD Na oryginalny stick od Neo Geo pewnie też by marudzili.

A tak na poważnie, ch.uj nie arcade stick - kupiłem go z dwóch powodów - nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo tani.

Do pogrania sobie w podróży, czy zapięcia pod PC jest ok. Elastyczność też fajna, bo działa pod PS3/PS4/PC. Gdybym grał w gry arcade na PC/PS4 częściej, to zainwestowałbym w coś lepszego, w sumie chyba niedługo to zrobię.

W retro gry wolę grać jednak na innym sprzęcie i telewizorze CRT, a do tego mam odpowiednie Sticki. Jeśli ma to być Twój pierwszy kontakt z takim kontrolerem to IMO warto zobaczyć, czy Ci to leży. Oczywiście przyciski nie mają microswitchy, są dość małe, ale jakiś tam feeling z tego płynie. Za taką cenę jest to bardzo dobry sprzęt, ale dostajesz to, za co płacisz.

Opublikowano

No ja w bitki gram od wielkiego dzwonu, offline i nie jezdze na turnieje. Mysle, ze sie nada.

Opublikowano

edit: nie ten temat.

Edytowane przez Kinoji

Opublikowano

Nie bije wam po oczach ten biały motyw menu na swichu?

Opublikowano

Próbowałem ten ciemny, ale tak jak na większości sprzętów mam właśnie dark theme, tak do switcha jakoś mi nie pasował.

Opublikowano

Same here, wszędzie mam ciemno, a na Switchu mi jakoś to nie pasuje. #teamWhite

Opublikowano

Ten etap jest niesamowity

sGUpDFwh.jpg

Opublikowano

Shadow Tactics, dobra gierka.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Pkmn Gold po lewej, Pkmn Heart Gold po prawej

iOcnG9O.jpg

Nostalgiczny powrót, czy może bardziej współczesna reinkarnacja? A może w domu w pizamce i kakaukiem oryginalna wersja na GBC, tylko koniecznie przy lampce, bo słońca mało już?

Opublikowano

Aleee kiedyś się w to ciorało. :obama: Może za jakiś czas w cyfrze sobie kupię?

Opublikowano

Jest klimacik :fsg: idealna gra na jesienne wieczory przy gorącej herbacie.

IpT2iB1.jpg

(stardew valley)

Opublikowano

Emulatory?

Hrrrrrrrrrrptttt TFU.

PRlT3nJ.jpg

Neo Geo to jest życie.

Opublikowano

NTVbnR1.jpg

IO8xfkk.jpg

Raz on mnie, raz ja jego. :pawel:

Takie tam przygody w Yakuza Kiwami.

1avtgaZ.jpg

Opublikowano

Wizualnie doopy nie urywa ten nowy Mordziaty

9vjf52n.jpg

Zobaczymy, czy mikrotransakcje dadzą się we znaki.

Za grę nie zapłaciłem ani złotówki, więc proszę nie minusować... :)

Opublikowano

4K?

Opublikowano

1440p@144hz, dla 4k musiałbym znosić komputerek do salonu - nie warto :). Gierka śmiga jak marzenie, a tak się ludzie martwili o optymalizację. W poprzedniego Mordora grało mi się naprawdę dobrze, więc pewnie i tego zmęczę.

Opublikowano

RUL5Trw.jpg

Ależ giera, czuje się jak podczas grania w Animal Crossing na 3DSie, tyle że tutaj jest milion więcej rzeczy do roboty. I ciągle dochodzi coś nowego.