Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

W koncu to Matsuno. Podchodzilem juz chyba 3 razy, z czego pierwszy jeszcze na psx'ie, ale za kazdym razem po kilku godzinach odbijalem sie od systemu craftowania i przerywalem. Za to ten KLIMAT to oesu - przesiakalo sie w ciagu pierwszych 10 minut. Intro tez pamietam idealnie - jedno z lepszych do gier na szaraka.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Cuphead?

ECKd71S.jpg

here we go

Opublikowano

Zalozylbys insta Pingu.

Opublikowano

Mam, ale jest zbyt randomowy, żeby go uznać za 'growego'.

Opublikowano

potwierdzam,c zasem wchodze na insta, widze posta pinga i widze jego ryj z browarem albo innym wozkiem pelnym wodki :/  @ping mozesz ogarnac sobie jakis specjalny profil pod katem gierek tylko, obserwowałbym jak poyebay 

Opublikowano

Nie chciałoby mi się przelogowywać, ale jest to jakaś myśl. Wiem, że mógłbym zasunąć solidną NOSTALGIĄ.

Edytowane przez ping

Opublikowano

zawsze mozesz przestac wrzucac zdjecia jedzenia i skupic się na... M I Ę S K U. Growym.

Opublikowano

Tesknie za filmikami pinga, jak rozwalil puszki z piwem i wyjasnial kogos w CW odnosnie startowego lineup'u PS2, jak pokazywal zakupki growe Chicken Run i mówił "Ale bedzie grane, (pipi) mac!", jak krecil cos w kibelku...no dawaj tego wiecej stary.

Opublikowano

rewelacyjnie wygląda ten tew 2, musze gdzies dorwać

Opublikowano

Kapcioszki, herbatka i Dżerard :banderas:

af5671d6f342337b63234ad8e1a4d67d.jpg

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Finchowie, to byli goście   :sir: 

Nie dość, ze mieli Szaraka...

22550340_1672398052810559_24706950884656

to jeszcze osmozę   :cool::czesc:

22538631_1672398049477226_90521214350270

Opublikowano

Kapcioszki, herbatka i Dżerard :banderas:

af5671d6f342337b63234ad8e1a4d67d.jpg

ile to ma cali 17?

Opublikowano

21, ale jakieś takie małe wyszło na zdjęciu.

E: jakie 21, ma 23" (iiyama ProLite X2377HDS)

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bardzo dobry hitman jeśli nie najlepszy. Najzwyczajniej w świecie bardziej rozbudowany, ładniejszy blood money. Narazie zaliczyłem 3 misje ale jak zaglądam w menu i patrzę ile jest możliwości zlikwidowania celu i różnych wyzwań to ta grę można przechodzić z 50 razy ;o szkoda tylko ze nie ma platynki do zdobycia bo może człowiek by się zmotywował to sprawdzeni tego wszystkiego... chociaż może to i lepiej bo by jeszcze mi zbrzydło ;p napewno przejdę każda misje po 2-3 razy i zobaczę jak to się potoczy 6cf04a483ed4c6b70973c49f76a2cbc2.jpg

Oczywiście zalecam przełączyć podpowiedzi „możliwości” przynajmniej na minimum. Jeśli są pełne to gra w zasadzie sama się przechodzi bo przegięcie wszystko podpowiada

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

8fBZxwi.jpg

Driveclub? Ta gra jest niesamowita. Piękna (minus ten nieszczęsny aliasing), dynamiczna, wymagająca, no wspaniała.

Opublikowano

IxjKZ2P.jpg

STATE OF FUCKING DECAY

czekam na dwójeczkę z ręką w spodniach

Opublikowano

Tak mi blubi słodził o tej gierce, że będzie trzeba obadać.

Opublikowano

Gdy survival staje sie tak latwy jak wizyta w wesolym miasteczku

wG5FvFK.jpg

Opublikowano

Tak mi blubi słodził o tej gierce, że będzie trzeba obadać.

polaczenie dead rising i stardew valley

nawet model jazdy daje rade i nie jest kartonowy

Opublikowano

:banderas: 

piehdolone goty jest State of Decay

kPcnbXO.gif

Opublikowano

ME: Andromeda ma bardzo ładne widoczki 

4a23893e-ded5-4ad2-92af-0710e3c720ac.PNG

4ef89617-499f-414e-b4ad-4cb44347b76c.PNG

Edytowane przez asax