Opublikowano 18 października 20177 l W koncu to Matsuno. Podchodzilem juz chyba 3 razy, z czego pierwszy jeszcze na psx'ie, ale za kazdym razem po kilku godzinach odbijalem sie od systemu craftowania i przerywalem. Za to ten KLIMAT to oesu - przesiakalo sie w ciagu pierwszych 10 minut. Intro tez pamietam idealnie - jedno z lepszych do gier na szaraka.
Opublikowano 18 października 20177 l potwierdzam,c zasem wchodze na insta, widze posta pinga i widze jego ryj z browarem albo innym wozkiem pelnym wodki :/ @ping mozesz ogarnac sobie jakis specjalny profil pod katem gierek tylko, obserwowałbym jak poyebay
Opublikowano 18 października 20177 l Nie chciałoby mi się przelogowywać, ale jest to jakaś myśl. Wiem, że mógłbym zasunąć solidną NOSTALGIĄ. Edytowane 18 października 20177 l przez ping
Opublikowano 18 października 20177 l zawsze mozesz przestac wrzucac zdjecia jedzenia i skupic się na... M I Ę S K U. Growym.
Opublikowano 18 października 20177 l Tesknie za filmikami pinga, jak rozwalil puszki z piwem i wyjasnial kogos w CW odnosnie startowego lineup'u PS2, jak pokazywal zakupki growe Chicken Run i mówił "Ale bedzie grane, (pipi) mac!", jak krecil cos w kibelku...no dawaj tego wiecej stary.
Opublikowano 19 października 20177 l Kapcioszki, herbatka i Dżerard Edytowane 19 października 20177 l przez Hum
Opublikowano 19 października 20177 l Finchowie, to byli goście Nie dość, ze mieli Szaraka... to jeszcze osmozę
Opublikowano 20 października 20177 l 21, ale jakieś takie małe wyszło na zdjęciu. E: jakie 21, ma 23" (iiyama ProLite X2377HDS) Edytowane 20 października 20177 l przez Hum
Opublikowano 21 października 20177 l Bardzo dobry hitman jeśli nie najlepszy. Najzwyczajniej w świecie bardziej rozbudowany, ładniejszy blood money. Narazie zaliczyłem 3 misje ale jak zaglądam w menu i patrzę ile jest możliwości zlikwidowania celu i różnych wyzwań to ta grę można przechodzić z 50 razy ;o szkoda tylko ze nie ma platynki do zdobycia bo może człowiek by się zmotywował to sprawdzeni tego wszystkiego... chociaż może to i lepiej bo by jeszcze mi zbrzydło ;p napewno przejdę każda misje po 2-3 razy i zobaczę jak to się potoczy Oczywiście zalecam przełączyć podpowiedzi „możliwości” przynajmniej na minimum. Jeśli są pełne to gra w zasadzie sama się przechodzi bo przegięcie wszystko podpowiada Edytowane 21 października 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 22 października 20177 l Driveclub? Ta gra jest niesamowita. Piękna (minus ten nieszczęsny aliasing), dynamiczna, wymagająca, no wspaniała.
Opublikowano 22 października 20177 l Gdy survival staje sie tak latwy jak wizyta w wesolym miasteczku
Opublikowano 22 października 20177 l Tak mi blubi słodził o tej gierce, że będzie trzeba obadać. polaczenie dead rising i stardew valley nawet model jazdy daje rade i nie jest kartonowy
Opublikowano 24 października 20177 l Wracają wspomnienia Ancel ty parówo gdzie moja czwórka ? Edytowane 24 października 20177 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 25 października 20177 l ME: Andromeda ma bardzo ładne widoczki Edytowane 25 października 20177 l przez asax