Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widoczki widoczkami ale to bardzo zła gra. Spędziłem z nią ok 15h licząc ze wkoncu będzie lepiej ale nie dalem rady. Tj w trylogie się zagrywalem to tutaj nie byłem wstanie tego skończyć a bardzo rzadko jak już się zabieram za jakaś gierkę to jej nie kończę.

Opublikowano (edytowane)

Graficznie i widoczki ładnie ale gra ujowa, kurde, mam te 100 godzin na liczniku ale przejść gry nie mogę, nie mam mocy i teraz tak ogrywam w MGS: PP na przemian z Nier Automata. Nie wiem czy Andromeda nie będzie tą grą, której nie ukończę.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Graficznie i widoczki ładnie ale gra ujowa, kurde, mam te 100 godzin na liczniku ale przejść gry nie mogę, nie mam mocy i teraz tak ogrywam w MGS: PP na przemian z Nier Automata. Nie wiem czy Andromeda nie będzie tą grą, której nie ukończę.

Gra ujowa, ale 100h nabite  :pawel:

Choć bardzo dobrze wspominam trylogię z poprzedniej generacji, tak androbiedę darowałem sobie po paru godzinach tego triala/dema, co tam ostatnio wrzucili. EA, dzięki za zabicie kolejnej dobrej marki :/

Opublikowano

No sam jestem w szoku skąd te 100h, może dlatego, że wszystko i długo odkrywałem planety i tego typu pierdoły XD Nie zmienia tego faktu, że gra lipa, nawet ostatnio z tego, co pamiętam miałem chyba 30-40% gry na tym liczniku XD.

Opublikowano

Da się czas potrzebny na przejście skondensować do ok 30-40h tak żeby poza głównym wątkiem łyknąć trochę aktywności pobocznych nie przyspieszając wszystkiego na sile? Pytanie jest o Andromedę ale w sumie pasuje też do mgs5 xd

Opublikowano

Nie przepadam za takimi grami, ale dostalem na forumkowych mikolajkach, duzo osob chwali no i dwojka za rogiem i to nawet na switcha tez wiec uznalem ze spróbuje, nie nastawiajac sie na zbyt wiele bo nie moja dzialka.

...ja yebie co za SZTOS :fsg::banderas:

Zamiast pykac w animowane lale z japonii moglem wczesniej to odpalic.

XC0PSFh.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

no to prawda, ogrywam sobie teraz kolejny raz HL2 + epizody no i gierka dalej gniecie, musze sobie jedynke odswiezyc mam HL Generation na polce ale nie mam aktuanie kompa z windowsem xD w sumie szkoda ze nie wypuscili jedynki na konsoli w pakiecie orange box czy cos 

Opublikowano

Równe 20 lat marki in 2017  :obama:

vwOW0kV.jpg

>cały czas turowe walki, handel i eksploracja są znakomite

>cały czas klimat i muzyka są perfekcyjne

>cały czas wypjerdala mnie do widnowsa przy każdej dłuższej sesji xdddd

• Plusik 6
Opublikowano

Przegrałem w tę grę dziesiątki godzin, a takiego śladu to ja nie widziałem.

Swoją drogą nie wyobrażam sobie F1+F2 nie po polsku - takie były pierwsze wersje moich gier i pomimo że wolę jednak ogrywać wszystko w oryginale, tak tutaj robiłem zawsze wyjątek przy okazji odświeżania sobie serii. Klimat.

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam, będę głosił boże słowo xD

ehh dosiadla się loszka 5/10 to może założę słuchawki i pogram w trybie przenośnym :cool:

Edytowane przez ragus