Opublikowano 31 października 20177 l Czemu masz takie czarne tło przy trofce? Bez aktualizacji od dawna czy jak?
Opublikowano 2 listopada 20177 l Idealna gra na zaduszki ;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 listopada 20177 l Może i raczysko* ale wygląda genialnie . *najciekawszy CoD ostatnich lat, a grałem we wszystkie oprócz Infinite Warfare - zbytnie zmęczenie materiału. Lecimy z chłopakami wycinać szkopów. Gadka szmatka. Motörstorm 4: Kraut Buster Edytowane 5 listopada 20177 l przez ping
Opublikowano 6 listopada 20177 l Czy ja tam widzę pasek życia ?? Kurde kiedyś będe musiał obadać. Mam nadzieję, że nie ma mikrotransakcji na apteczki.
Opublikowano 6 listopada 20177 l Yep, żeby się uzdrowić trzeba wejść za osłonę i użyć apteczki. Na normalu (nie mam już ochoty na veteranową frustrację) jest ich całkiem sporo, do tego można poprosić towarzysza o podrzucenie paczuszki - czy to z apteczką, czy z amunicją (jest do tego cooldown).
Opublikowano 6 listopada 20177 l W wyrku z wujkiem Kazkiem. Pad do wypucowania (leżał za długo nieużywany), a gierka jednak mocno się zestarzała. Po ostatnim tłuczeniu w Kiwami i Zero po raz drugi (pierwszy raz był na japońskie premiery), które to przecież latają na silniku z PS3, sesja z trójeczką to jak powrót do czasów PS2-ki.