Opublikowano 7 listopada 20177 l kocham te grę, ale to musi wyglądać z HDRem i nadchodzącym updatem do 4K
Opublikowano 7 listopada 20177 l Byla niezla balanga w Mario, ale samemu to jak pedau Wiec wskoczylem w garniak i wyłapałem jakies doopy na miescie Tyle harcowania z murzynkami ze czlowiek nie mogl dojsc do siebie No to sobie pozwolil Marian na odpoczynek w smietniku
Opublikowano 7 listopada 20177 l Nie, po przejściu gry w [extra features] masz tryb [free roam]. Szop to jedna z niespodzianek. Edytowane 7 listopada 20177 l przez Andreal
Opublikowano 7 listopada 20177 l A to dlatego nie miałem okazji tego zobaczyć - grę wyj.ebałem z dysku od razu po skończeniu. Kolejne rozczarowanie, no ale czego się spodziewałem od indyka. Początkowo interesująca narracja została popsuta przez tragiczne zakończenie.
Opublikowano 7 listopada 20177 l RIME - ależ ta gra jest PIĘKNA Edytowane 12 listopada 20177 l przez asax
Opublikowano 7 listopada 20177 l kocham te grę, ale to musi wyglądać z HDRem i nadchodzącym updatem do 4K Niezle blachy xD
Opublikowano 8 listopada 20177 l kocham te grę, ale to musi wyglądać z HDRem i nadchodzącym updatem do 4K Niezle blachy xD Klasyka, blachy to nic. Najlepszy jest Ford Horizon Edtion, którego wygrałem
Opublikowano 8 listopada 20177 l pany, jestem tak w połowie FH2 ale mam kupca warto przejść do końca czy walić i kupować FH3?
Opublikowano 8 listopada 20177 l Exhibit A Przedstawiciel klasy robotniczej Mario M. bije żonę kaskiem. Edytowane 8 listopada 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 9 listopada 20177 l U mnie jak zwykle na tapecie gra, która premierę miała dawno temu, ale tak to jest, jak chce się grać, a nie ma kiedy. Kolejka się tworzy, że hohoho.
Opublikowano 9 listopada 20177 l tez ogrywalem niedawno. Najwiekszy zawod tego roku. Chociaz wystarczyloby wyciac fabule( albo wyciszyc dialogi), zeby w ocenie gra skoczyla o dwa oczka w gore
Opublikowano 9 listopada 20177 l No fabuła to jedna wielka beczunia, razem z tym randomem przyjacielem Lary. xd
Opublikowano 9 listopada 20177 l Wynudzilem się strasznie przy tym nowym tr i szczerze nie wiem czemu. Pierwsza cześć mnie wessała a w Rise musiałem się zmuszać.