Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna pograc dla graficzki jak ktos mocno wyposzczony ale najnowszy Drake niszczy lare tak mocno ze pare osob sie w polygonie powiesilo po tym gwalcie

Opublikowano (edytowane)

Rise of The Tomb Raider? bardzo średnia gierka i ostateczny dowód na kompletny brak talentu córki Pratchetta 

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Opublikowano

Popkorniakowa gierka, 40min dziennie, więcej nie da rady. A fabuła jest tak głupia że szkoda gadać. To już lepiej wypadają te momenty w Uncharted 1, gdzie typek mówi że "łooo w tej komnacie nikt nigdy nie był, jesteśmy tu pierwsi od tysięcy lat", po czym przed nami spawnują się przeciwnicy... :yao: No bo przecież trzeba troszkę postrzelać?

Opublikowano (edytowane)

23511391_1698509746866056_72801434065691

23632537_1698509753532722_36522323740861

Co to jest za gra to ja nie mam pojęcia. Ogrywam DLC'ka i nie mogę wyjść z podziwu, jakie to jest dobre... ekscytujące, satysfakcjonujące, no (pipi) klejnot nad klejnoty! Czy DS3 tez takie jest ? 

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie nie jest bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano (edytowane)

Ej, ale bez spojlerów. 

Przecież Laurenca można równie dobrze przegapić w trakcie gry - to boss opcjonalny.

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Jak dla mnie nie jest bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^

BB kupiłem na premierę, ale ograłem dopiero, po wakacjach zeszłego roku, wbijając platynę. Dobrze, ze sie nie spieszyłem. 

Opublikowano (edytowane)

Dark Souls 3 równie dobre a niektórzy bossowie czy lokacje nawet lepsze. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Zaczne chyba od poczatku 1>2>3. Tylko czy jedynka mnie nie odstraszy? Hmm

Swieżo po trójce czy BB może odstraszyć. Dobrym pomysłem byłoby zacząć tak z serią jakiś miesiac-dwa później, podejść na czysto a w ten czas poprztykać w inne gierki. W ogóle uważam, że zaraz po skończeniu jednej siadać od razu do następnej to trochę zły pomysł.

Edytowane przez Dr.Czekolada
  • Plusik 1