Opublikowano 9 listopada 20177 l Nie. Jest zdecydowanie gorzej, jesli w ogole gorzej moze byc xd Ale podobno wylali babke od scenariuszy wiec w gost of... moze bedzie lepj
Opublikowano 9 listopada 20177 l Mozna pograc dla graficzki jak ktos mocno wyposzczony ale najnowszy Drake niszczy lare tak mocno ze pare osob sie w polygonie powiesilo po tym gwalcie
Opublikowano 9 listopada 20177 l Rise of The Tomb Raider? bardzo średnia gierka i ostateczny dowód na kompletny brak talentu córki Pratchetta Edytowane 9 listopada 20177 l przez asax
Opublikowano 9 listopada 20177 l Na razie początek, a że true cinematic experience to mi to nie przeszkadza. Do banalnych historii w grach AAA jestem już przyzwyczajony i nie spodziewam się w tej kwestii żadnej głębi.Ot, rozrywka jak każda inna.
Opublikowano 9 listopada 20177 l Popkorniakowa gierka, 40min dziennie, więcej nie da rady. A fabuła jest tak głupia że szkoda gadać. To już lepiej wypadają te momenty w Uncharted 1, gdzie typek mówi że "łooo w tej komnacie nikt nigdy nie był, jesteśmy tu pierwsi od tysięcy lat", po czym przed nami spawnują się przeciwnicy... :yao: No bo przecież trzeba troszkę postrzelać?
Opublikowano 12 listopada 20177 l wy sie nauczycie w końcu podpisywać te screeny, czy pięściami trzeba wytłumaczyć?
Opublikowano 12 listopada 20177 l Uwielbiam odpalić na chwilę klasyka i wyłączyć po napisach końcowych :) Resident Evil HD, PS3
Opublikowano 15 listopada 20177 l Co to jest za gra to ja nie mam pojęcia. Ogrywam DLC'ka i nie mogę wyjść z podziwu, jakie to jest dobre... ekscytujące, satysfakcjonujące, no (pipi) klejnot nad klejnoty! Czy DS3 tez takie jest ? Edytowane 15 listopada 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 16 listopada 20177 l Jak dla mnie nie jest [emoji6] bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę [emoji6] a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^ Edytowane 16 listopada 20177 l przez kacprzak1991
Opublikowano 16 listopada 20177 l Ej, ale bez spojlerów. Przecież Laurenca można równie dobrze przegapić w trakcie gry - to boss opcjonalny. Edytowane 16 listopada 20177 l przez Cedric
Opublikowano 16 listopada 20177 l Jak dla mnie nie jest [emoji6] bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę [emoji6] a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^ BB kupiłem na premierę, ale ograłem dopiero, po wakacjach zeszłego roku, wbijając platynę. Dobrze, ze sie nie spieszyłem.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Dark Souls 3 równie dobre a niektórzy bossowie czy lokacje nawet lepsze. Edytowane 16 listopada 20177 l przez _Be_
Opublikowano 16 listopada 20177 l Czy DS3 tez takie jest ? Nie aż tak świetne ale kupuj śmiało, koniecznie wersję goty.
Opublikowano 16 listopada 20177 l Zaczne chyba od poczatku 1>2>3. Tylko czy jedynka mnie nie odstraszy? Hmm
Opublikowano 16 listopada 20177 l Zaczne chyba od poczatku 1>2>3. Tylko czy jedynka mnie nie odstraszy? Hmm Swieżo po trójce czy BB może odstraszyć. Dobrym pomysłem byłoby zacząć tak z serią jakiś miesiac-dwa później, podejść na czysto a w ten czas poprztykać w inne gierki. W ogóle uważam, że zaraz po skończeniu jednej siadać od razu do następnej to trochę zły pomysł. Edytowane 16 listopada 20177 l przez Dr.Czekolada