raven_raven 12 013 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 To fakt, PoE to zupełnie inna liga skomplikowania. Tam się odbiłem już parę razy, a takie Book of Demons jest na tyle każulowe, że wbija się w to jak nóż w masło. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 500 lat na karku, a takie ciałko Waifublade 2 Chronicles. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) Opus magnum Pana Hidekiego. Najlepszy ost ever? Oczywiście. Przepiękna historia? Jeszcze jak. Najlepsza klasyczna zelda ever? Mów tak do mnie. A jakieś parufki odpadają bo 17 minut trwa opening Edytowane 7 stycznia 2018 przez XM. 9 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Cytat Najlepsza klasyczna zelda ever? Mów tak do mnie. Lepsza niż Link's Awakening? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) Grałem w Books of demons zanim to było modne Zacznijmy od początku, grę a właściwie część projektu jakim jest R2G (return to games) robi polskie studio Thing Trunk, pierwsza grą z tej serii jest Księga demonów, ale widząc tempo rzeźby to prędko nie ukończą pozostałych 6 gierek xd. Biorą znany gatunek i dostosowują go do "realiów" dzisiejszych czasów, bez udziwnień sam core mechaniki gatunku (jak h&s to klikanie myszkiem, loot, klasy postaci, bossowie) nie ma co ukrywać, że mocno inspirują się diablo z naciskiem na jedynkę co jest dobrym kierunkiem i tak jak kruk pisał jest to podejście mam 25 minut czasu gry ani sekundę dłużej, to fśśśśśśśt ustawiamy paseczkiem że run trwa 25 minut i tyle gramy, oczywiście im dłuższy run tym lepszy loot, ale to raczej dla osób co lubią kontrole nad czasem gry, nie na zasadzie pogram godzinkę a okazuje się, że już ranek xd. No i gra jest bardzo dobra jak na h&s, przyjemnie sie zmula. Jak komuś przeżarło się PoE i Diablo to w sumie dobry zamiennik. Edytowane 7 stycznia 2018 przez Orzeszek Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Można za 180 zł wykupić zawczasu dostęp do pozostałych 7 ksiąg. Na razie tylko wiadomo, że II będzie się nazywać Book of Aliens. Kto wie, może do 2050 wszystkie już wyjdą Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 no na początku miało być tak, że kupujesz book of demons w early acces i masz dostęp do reszty gierek jak wyjdą no nie kalkulowało się to teraz jest pakiet fundatora xd Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Czy ktoś wspomniał PoE? Breath of the wild rozgrzebane, xeno w 9 akcie i nie moglem sie skupic ani na tym ani na tym tylko na tym jak progressowac postac w poe xD Od 3 tygodni chyba zadnej innej gry nie tknalem. Fakt jest ciezko na poczatku, ale jak sie poogarnia to gierka daje niesamowicie duzo satysfakcji. Poczatek jest nudnawy ale jak sie dopakuje postac i fruwasz po mapach dewastujac wszystko tak ze gra nie wyrabia z rejestrowaniem damagu to dopiero robi sie interesujaco. Endgame w tej grze jest fenomenalny, zawsze jest cos do roboty. Ja mam chyba jakies 350h nabite w tej grze a nawet nie tknalem craftowania xD Gdyby ktos mial ochote to mozemy zrobic jakies forumowe levelowanie, zrobie nowa postac, wbijemy na jakiegos TSa i sie potlumaczy podstawy. Tylko na PC jak cos. Moj obecny summoner bo po co meczyc sie samemu jak ma sie od tego mobki 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) echhhhh. ja kupiłem dodatek i prepa do wowa Edytowane 7 stycznia 2018 przez Orzeszek Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Mi sie wlasnie marnuje 60 dni kupione przed swietami bo stwierdzilem ze "na chwilke sprawdze ta nowa lige w poe" Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Godzinę temu, Orzeszek napisał: echhhhh. ja kupiłem dodatek i prepa do wowa heh, widziałem że grywasz Horda czy Alliance? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Oczywiście Horda, nieumarły warlock na demonach. Jest tak wszystko pozmieniane, nie ogarniam praktycznie niczego xd Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Chyba nie musisz ogarniac, dodajesz skille i klikasz przed siebie, wszystko sie samo przewraca xd Tez sie zainteresowalem PoE ale jescze nie czas, chociaz wizja TRENINGU SZTUK WALKI przed teddiego kusi. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) 12 minut temu, Orzeszek napisał: Oczywiście Horda To się pilnuj na BG, kolego Edytowane 7 stycznia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Przepraszam za HUD ale screenshot zrobiony spontanicznie, po prostu musiałem uwiecznić tę cudowną atmosferę Playground to prawdziwi magicy 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) To serio tak wygląda? Nie widziałem piękniejszych wyścigów. LMAO ja na pierwszym screenie Edytowane 7 stycznia 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 (edytowane) Tak wygląda już teraz, a co będzie 15go gdy wyjdzie patch 4K ? :o Edytowane 7 stycznia 2018 przez funditto Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 stycznia 2018 Opublikowano 7 stycznia 2018 Ja już mam przygotowane pudełko chusteczek na 15 stycznia. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Karków c.d. I trochę GORE: Edytowane 8 stycznia 2018 przez Andreal 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 8 stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 stycznia 2018 Ten uczuć, gdy myślisz, że znów wpadłeś w syndrom pirata, gdy zaczynasz multum gierek i w żadną się nie wciągasz. Nagle zaczynasz grać w taką cudowną, kolorową, świetnie zaprojektowaną, świetnie brzmiącą perełkę, wciągająca do tego stopnia, że zapinasz nagle o większości innych gierek. 9 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 oj żałuj, że grasz na N2DSie, 3D w tej grze jest fantastyczne Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Tak właśnie sobie myślę w niektórych momentach podczas jakichś walk lub dajmy na to skoków: "o, to na pewno by dobrze w 3d wyglądało/to jest zrobione pod efekt 3d" No ale decyzji kupna nieco tańszej konsoli już nie cofnę, a i tak bawię się świetnie. Wczoraj z miejsca pyknąłem 3 dungeony w lorule i nie mogę się doczekać powrotu do domu, by grać dalej wieczorem Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 (edytowane) W dniu 7.01.2018 o 14:59, ragus napisał: 500 lat na karku, a takie ciałko Waifublade 2 Chronicles. Jak waifus to tylko Skyrim : Edytowane 10 stycznia 2018 przez Canaris Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 12 stycznia 2018 przez Playstation 2 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Czeska Praga? No ma kilka ładnych widoczków... 5 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi