Opublikowano 16 czerwca 20186 l Chciałbym zobaczyć taką grę (w sensie RPG) w nowym wydaniu. Sztos. Edytowane 16 czerwca 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Ten uczuć, gdy gra na którą zawsze miałeś wywalone nagle Ci siądzie i ciśniesz w nią codziennie razem z kumplem do późnych godzin nocnych. Edytowane 27 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Ale ta gra jest cudowna. Gra: Ori Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Gość
Opublikowano 20 czerwca 20186 l jak ja was ku.rwa nienawidzę za to że nie piszecie z jakiej to gry screen
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 12 minut temu, raven_raven napisał: Nie nasza wina, że nie ogarniasz podstawowych gier wideo jak mam ogarniać podstawowe gry, kiedy w Polsce łamana jest konstytucja
Opublikowano 20 czerwca 20186 l RE7 - świetna gierka i piękne efekty wizualne. Żałuje, ze nie mam jeszcze PROsiaka, ale juz niedługo
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Jezu jaki zje.bany framerate xd Po ciężkim początku zaczynam się wkręcać.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l bez fajerwerków jak w jedynce ale dalej muza robi cholernie dobra robote
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Trzeba trzymać formę, by móc ratować społeczeństwo. No i czasami jak jakaś akcja w grupie siądzie, to aż
Opublikowano 3 lipca 20186 l The Order 1886. No różne rzeczy można o tej grze powiedzieć, ale jak to się prezentuje, te krajobrazy matko bosko
Opublikowano 3 lipca 20186 l 7 minut temu, raven_raven napisał: The Order 1886. No różne rzeczy można o tej grze powiedzieć, ale jak to się prezentuje, te krajobrazy matko bosko Widok z tego balkonu/dachu zrobił na mnie największe wrażenie w zamówieniu.
Opublikowano 4 lipca 20186 l Ja właściwie non-stop zbierałem szczękę z podłogi. Ogrywałem praktycznie równolegle God of War, który do brzydkich gier nie należy, a i tak The Order zrobił na mnie jeszcze większe wrażenie. Miękkość i jakość obrazu robią swoje chyba, do tego odwzorowanie takiego starego Londynu jest niesamowite. Sam też bardzo lubię takie klimaty, nie miałbym nic przeciwko gdyby więcej gierek się o ten czas ocierało.
Opublikowano 4 lipca 20186 l Tak, zdecydowanie najładniejsza gra tej generacji jeśli chodzi o po prostu wrażenia z grafiki. Wiadomo jak sie rozbije to na czynniki pierwsze to wiadomo, że dużo większe wrazenie robi to jak chodzi na konsolach MGS V w 60 klatkach w otwartym świecie czy Doom w 60 fpsach z kosmiczną jakością grafiki gdzie Order to tylko sterylny korytarz gdzie nigdzie praktycznie nie można pójść, wszystko jest rynną. Ale jeśli chodzi o takie proste patrzenie na ekran i ocenianie tego co widzę to The Order najładniej dla mnie wygladał, etapy w metrze jak sie chodziło z lampą to to marzyłem o takim horrorze, sequelu Dead Space z taką grafiką.
Opublikowano 4 lipca 20186 l VS Na razie to zbyt wiele nie czaje z tego systemu walki, ale dopiero pierwszy boss padł i gra się całkiem spoko. Zobaczym.