Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 No mnie niestety Vagrant pokonał w dalszej grze próbowałem podejść, zrozumieć system i ulepszanie broni ale przerosło mnie. Życzę powodzenia i wytrwałości, bo mimo że nie skończyłem nie mogę powiedzieć że źle się bawiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 Najlepsza gra na PSX'a zaraz obok Final Fantasy VII, kurła, kiedyś Squaerosft to było coś. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 4 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2018 No, pamiętam, że też nie ogarniałem tego systemu i w końcu odpuściłem, ale byłem już dość daleko (1/3 gry wg opisu). Czasy beztroskiego piracenia, więc już w kolejce czekało kilka innych gier. Kiedyś chciałbym do VS wrócić (mam oryginał, nawet nie pamiętam skąd, plus wersję na Vitę), bo klimat tej gry jest więcej, niż genialny. Muzyka, styl. @XM. dawaj znać, jak Ci poszło na dalszym etapie gry, bo potrzebuję motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 VS? Przeszedłem kilka razy. Nie jestem fanem remasterów, ale za remastera tej gry zrobiłbym dużo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 (edytowane) 14 godzin temu, Faka napisał: Najlepsza gra na PSX'a zaraz obok Final Fantasy VII, kurła, kiedyś Squaerosft to było coś. podpisuje się pod tym, top 5 moich gierek.. Cudowny twór : ) Edytowane 5 lipca 2018 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Ehh no na razie ciężko idzie. Nie wiem jakim cudem, ale przeszedłem właśnie smoka, ataki po 10 hp max mu robiłem, przeczytałem całą instrukcje w grze a i tak nie wiem o co chodzi z tym robieniem czy upgradeowaniem broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Mam mgliste wspomnienia, ale era netu dsl 56 XD i na ileś tam czasu, co by za dużo nie nabić rachunku do telefonu, żeby polurkować w necie na temat tych broni VS i druknąć potem to wszystko. Jeszcze też chyba był poradnik w jakiejś gazetce do tej gry, oj to były wspaniałe czasy ślęcząc nad całym systemem tej gry, a potem jaka była z tego frajda jak się ogarnęło wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Vagrant, świetna gierka, szkoda, że za drugim podejściem jest beznadziejnie łatwa. Mam na karcie sejw z całym ekwipunkiem z damascusa i ta epicka broń co trzeba było się żes.rac żeby wypadła z przeciwnika i ulepszyć do najlepszych statow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 No zbieranie i ulepszanie to żmudna robota była, grind był bardzo mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2018 Maly tip, o ile jeszcze dobrze pamietam, bron ma dwie statystyki - phantom points i jeszcze jakiestam, te BODAJZE phantom points to tak jakby exp broni - jak wykujesz nowa bron to sie zeruje i zeby zaczal nadupcac konkretne obrazenia, trzeba troche pogrindowac exp tej broni taki maly tip, jest jeden z chainsow ktory zabiera wszystkie Phantom Points i zamienia je w obrazenia, tak zczizowac mozna ostatniego bossa ktory jest ciezki w uj. Przy klepaniu broni rowniez bardzo wazne sa gemy, odpowiednie rekojesci ze statsami dla konkretnych rodzajow ostrz i tak dalej. przeszedlem gre jakies kilka ladnych razy, ostatni raz gralem na pspku wlasnie i bylem juz pod koniec, no ale pozyczylem psp kolesiowi i do tej pory jeszcze mi nie oddal tej konzoli <not_ok> aha sama gra robi sie latwa za drugim podejsciem, ale polecam wlasnie wtedy dodatkowe dungeony ktore sie odblokowuja, iron maiden potrafia troszke dac w kosc na poczatku <ok> ale prawda, po kilku przejsciach robisz sie petarda z 999 zycia i zabijasz wszystko na hita dla mnie VS 11/10, top 5 gier w jakie kiedykolwiek gralem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 Detroit. Po godzinie gry jest zaje.biście a mega nie lubię tego rodzaju gier, jak i poprzednich tytułów tego studia. A graficznie to jest PS5, co się tu odjaniepawla 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 (edytowane) z gempassowego wiaderka Edytowane 7 lipca 2018 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 A dzisiaj na kolację mielonka. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Tak było. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Abzu, bardzo relaksujący tytuł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 18:48, XM. napisał: VS Na razie to zbyt wiele nie czaje z tego systemu walki, ale dopiero pierwszy boss padł i gra się całkiem spoko. Zobaczym. Cudowna gra, do ktorej podchodzilem jakies 3 razy i na ktora bylem chyba za glupi. Za kazdym razem po kilku godzinach walka sprowadzala sie do modlitw o to, zebym trafil za kilka hp dmgu. Wynikalo to pewnie z tego, ze kompletnie nie czailem jak zrobic takie bronie, zeby cokolwiek pokonac. Ale klimatem jedna z najlepszych gier ever - od razu widac, ze palce maczal w tym Yoshida. I to intro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 842 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Jestem juz w ostatniej lokacji i ja niestety tego mega geniuszu nie poczułem choć gra się przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 653 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Trzeba odkurzyć stary sprzęt 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 O, chłopcze... jak jeszcze nie dotykałeś Stardew Valley uderzaj śmiało. To jest praktycznie HM:BtN tylko bigger, better & more badass. Meanwhile, somewhere in Los Santos... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2018 Ojej Daro ale doyebales wspominkami. W jedne wakacje cisnalem od czerwca do wrzesnia dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 W dniu 9.07.2018 o 08:41, selene napisał: Tak było. wczoraj przeszedłem ten dodatek. Rewelacja. Postać Pana lusterko najlepsza w całej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 08:31, _Be_ napisał: Ale jeśli chodzi o takie proste patrzenie na ekran i ocenianie tego co widzę to The Order najładniej dla mnie wygladał, etapy w metrze jak sie chodziło z lampą to to marzyłem o takim horrorze, sequelu Dead Space z taką grafiką. Twoje marzenie zostało spełnione. Premiera juz w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2018 A gdzie tam Re 2 do ordera xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Nie ma to jak zayebać sobie levela w GTA. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2018 Na plejce GTA jest mało grywalne imo, do dwóch pierwszych części tylko PC, a reszta konsole az sobie chyba na laptopie odpale GTA1&2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi