Opublikowano 30 lipca 20186 l Co robisz gdy nudzisz się w pracy? Grasz w WoW na najniższych detalach.
Opublikowano 30 lipca 20186 l 4 minuty temu, hav7n napisał: I co, grasz na Windows Phone? nie, na laptopie
Opublikowano 30 lipca 20186 l W dniu 29.07.2018 o 21:45, Kolos28 napisał: XOX też tak poci? Nie, tutaj cicho pracuje opłaciło się obejrzenie 30 minutowego tutoriala do broni dawaj @kermit gramy, też tak zrobisz Edytowane 30 lipca 20186 l przez ragus
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l sherlock holmes devils daughter piekna momentami oprawa, świetny setting, jakies tam tryby sledztwa tyle ze to wszystko jest totalnie zyebane przez najbardziej chuyowe mechaniki zrecznosciowe ever nie polecam nawet z gamepassa, no chyba ze blantmanowi
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Jaka to jest wyczesana gra, to głowa mała Edytowane 4 sierpnia 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 4 sierpnia 20186 l Wyeleminować elo klimat i będzie gites, tzn. nie do końca, coś pomiędzy smutną 1 a wesołą 2. W sumie to już czekam na trójeczkę, czuję że będzie bardzo dobrze.
Opublikowano 5 sierpnia 20186 l To katartyczne doświadczenie, gdy jest 30 stopni na zewnątrz, pod twoim oknem słyszysz dorosłych ludzi bawiących się i socjalizujących, a ty siedzisz w gaciach i grasz w Hexic na Xboxie, zastanawiając się przy tym, po co kontynuujesz swój przykry żywot.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l a mówili ze na xboxie nie ma gier hehe kurde ja juz zapomnialem jak to przyjemnie grac w te korytarzykowe pseudo open worldy, nie musisz sie martwic piedelami tylko po prostu grasz w gre, dziekuje jeszcze raz za BC
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l kurczę jakoś ładniej ją zapamiętałem. Pamiętam jakie wrażenie zrobiło na mnie otwarcie (baśniowy śnieżny klimat + piękna muzyka). Później czar trochę prysł ale do końca grało się przyjemnie. Do premiery nowego Fable odświeżę sobie trylogie, wierze
Opublikowano 15 sierpnia 20186 l Kandydat do top 3 roku, obok MH World i Celeste. Jestem rozje,bany grą o tytule Dead Cells. Edytowane 15 sierpnia 20186 l przez ragus