Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, milan napisał:

Piękne screeny, jak okładki psx extreme, tysiąc napisów i nie wiadomo co to.

Pillars of Eternity. Sztosik. Łatwo rozpoznać. :kaz:

• Plusik 1
Opublikowano

25h na liczniku i nie chce kończyć grać, dawno tak nie miałem :banderas:szkoda tylko, że już 3 razy bug uniemożliwiający przejście misji mi wpadł :pawel: 

Mogłem brać odrazu goty wersje bo spędzę tu trochę czasu.OGlNHfmh.jpg

• Plusik 7
  • Smutny 1
Opublikowano

Czyli jednak da się w to grać bez uczucia zażenowania? Aż może kiedyś sprawdzę, zwłaszcza, że można to dostać za cenę dobrych fajek. Od zawsze uwielbiam ten klimat, ale "trójka" mnie bardzo odrzuciła (z NV bawiłem się już lepiej).

Opublikowano
3 minuty temu, Wiolku napisał:

Czyli jednak da się w to grać bez uczucia zażenowania?

Nie da, chyba ze kompletnie pominiesz wszystkie questy i skupisz sie tylko na eksploracji i pif pafowaniu

Opublikowano
W dniu 15.10.2018 o 00:33, Hum napisał:

Czemu ja tak długo zwlekałem, by wciągnąć się w tę grę. :frog:

ZJNOeIm.png

ystaUPA.png

Jak się w to gra na konsoli? Mam kilka godzin już na lapku, ale dość leciwy to złom. No i mam wrażenie, że do takich gier tylko myszka + klawiatura.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba nie. Dwójeczka doskonalsza pod każdym względem, począwszy od epickich bossów, epicki, fantastyczny soundtrack, epickie widoki, a kończac na epickiej histori i epickich postaciach :cool: szkoda, że potem już nie było równie dobrego GoWa, Duch Sparty lekko dorównywał, ale tylko lekko. 

• Plusik 1