Gość _Be_ Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) No ale co mi do tego? Gra jest gorsza od Piasków i tyle, to jest fakt. Edytowane 2 Września 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Piaski mi się mega podobały a WW nawet nie skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 WW zebrało poklask u edgy nastolatków którym do szczęścia potrzebny był MROK i ciężkie gitarowe granie. No cóż, dziwne czasy, kiedy sequele gier często szły w kierunku "dojrzalszego" podejścia, bo to się bardziej (podobno) opłacało. Oficjalny ranking: SoT>TTT>WW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jeżeli z WW pamiętacie tylko muzykę i klimat to polecam odświeżyć sobie tą serię. System walki, gdzie ten z jedynki stawał się w połowie gry już monotonny (i ta pauza na chowanie broni po każdym starciu jeeez). Masa kombosów, interakcji z otoczeniem jak używanie pułapek na wrogach, zrzucanie ich itd. do platformowych elementów tez nauczył się parę nowych sztuczek. Ukryte kapliczki, gdzie czekały jeszcze pulapki przed dostaniem się do upgradów HP, dobre starcia z bossami - Walka z półnagą su.ką i karanie ją kontrami niczym w sekiro . Nieliniowa struktura zamku, można było w dowolnej kolejności robić wieże, szukać ukrytych znajdziek (co za tym idzie świetny level design, gdzie sands i thrones były liniowe i restrykcyjne). No kur.wa faktycznie gorsza od piasków Za to Trony były przekombinowane i ostatecznie nie wiadomo czym miały być. Irytujące sekcje jak jazda rydwanem, jakieś elementy stealth. Chyba głównie dobrze wspominają tą odsłonę ci, co po prostu mieli czkawkę do klimatu WW, bo sama gra już odstawała od dwóch pierwszych odsłon. Jedyne co mogę powiedzieć dobrego o piaskach przez pryzmat czasu to, że mają swój niepowtarzalny a e s t e t y c z n o - baśniowy klimat i to był pierwszy dopracowany prince 3d. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Już miałem wyjaśniać hejterów cudownego WW, ale Czekolada wyjaśnił to po królewsku. Cudowna to byka gra, nie zapomnę jej nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ja tam przy kazdej bawilem sie mocno w luj za(pipi)iscie. Plus fakt, że ogrywalem wszystkie jiz na potężnym klocku a nie bieda wersji PS2. Nawet nie chciałem oglądałac innych multiwersji gier pokroju Splinter Cell. Wtedy taka seria z Samem zjadala wszystko co wyszło na PS2. Piekne to czasy były. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Piaski mialy przecudny klimacik i pacing zainspirowany m.in. ICO (pomysł na zamek pułapkę, współpraca z laską, prawie całkowity brak muzyki, oraz bossów). Po prostu czysta przygodówka, bez tony dialogów i cut scenek, nastawiona na fajną eksploracje, zagadki i sporadyczne walki, robiące wyłącznie za przeszkadzajki. Z drugiej strony konieczność ciągłego, szybkiego dobijania przeciwników, aby się nie zregenerowali potrafiła nieźle zirytować. Ech kiedyś to było a dziś same ubi sandboxy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Astral Chain: Ależ ta gierka jest dobra. Kilka rzeczy do poprawy ale po czterech misjach jestem zachwycony. No i graficznie prezentuje się to (w ruchu) cudownie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 010 Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Wczoraj odpaliłem sobie Frequency i siedziałem przy konsoli, aż pękł expert. Lecę z koksem dalej, dziś Amplitude. Ahhh ten trinitronik kurrrrrrrfffa Edytowane 3 Września 2019 przez ping 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Boomcio 4 026 Opublikowano 4 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Aktualnie robię w polu, relaaax bejbe... kasa pomału rośnie na koncie rolnika sprzętów przybywa. Ale wracam okresowo do Mudrunnera przed premierą SnowRunnera... oj czekam. Fizyka w tej grze poraża, nigdy nie widziałem czegoś tak odwzorowanego, a także detale i elementy podwozia itp rzeczy to majstersztyk. W międzyczasie rozpędzam angielskie, niemieckie i amerykańskie pociągi: Spoiler I tu odwzorowanie detali jest na bardzo wysokim poziomie. Z tych trzech tytułów najsłabiej technicznie wypada FS19, ale to gra raczej ekonomiczna, tu wizualia nie są tak ważne. Żeby nie było w FS19 grafika jest ładna, mega kolorowa, kolory nasycone, ale fizyka i wygląd samych pojazdów są bardzo uproszczone. Generalnie fajna odskocznia po hardkorowym Mudrunnerze i wymagającym Train Sim World. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ostatnie 2k to była 18stka, w tym czasie przerzuciłem się na live18, później live19 a teraz wróciłem pod jedną słuszną koszykówkę. NBA 2k20 wygląda obłędnie, dużo się zmieniło od czasu 18stki. Ciężko złapać dobry kadr w ruchu ale wrzucę kilka screenów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 No wygląda jak 2k16 z aktualnymi składami i kasynem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Niezły kwiatek z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Po FE: Awakening i FE: Birthright bałem się, że zmęczenie materiałem będzie zbyt duże żeby wkręcić się w nowe Fire Emblem, ale nic bardziej mylnego. Formuła została wspaniale odświeżona, walka bawi jak zawsze, a te pseudo-personowe wstawki są bardzo wciągające. Jest konkretnie. Edytowane 6 Września 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kermit 6 998 Opublikowano 7 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 To z 360? #pdk Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Pieknie to wygląda 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 184 Opublikowano 8 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 O jak fantastycznie 2 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Września 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Niech mnie chuy znowu ta propaganda pawciokratosa Spoiler 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ta gra jest niesamowita... Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 1 godzinę temu, ragus napisał: Ta gra jest niesamowita... Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Pawcio jak zwykle piękne screeny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Pawcio, które przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Take tam luźne granko 4 przejście dopiero na ps5 zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi