Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Ale dobry kwiatek wyszedł - na cała kolekcję nie można mieć więcej niż 5 saveow :pawel: trzeba wracać do poprzednich części i kasować zanim zacznie się nowa.

Brak słów.

Opublikowano

PS-Messages-20191017-180044.jpg

Heloł, alofja, faloł mi, łejt.. prrrt!

Stare ale nadal świetne. Zwłaszcza na maks levelu trudności, jest jak na starym dobrym PSX. Chociaż nie wiem po kiego czorta dali wybór poziomów trudności skoro tylko jeden jest prawilny..

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Graficznie to jest kosmos - wiele współczesnych gier może klekac do miecza temu tytułowi. Jaka szkoda, że taki niesamowity setting został niewykorzystany i jest korytarz jak w mordę strzelił.

6jJQzUq.jpg

MZuTZE8.jpg

Edytowane przez XM.
Opublikowano

kurde zamówiłem za grosze jedyneczke na 360 żeby pograć we wstecznej, ale zapomniałem że przecież dlc wyszły osobno i tak będzie trzeba kolekcję kupić, no bo przecież nie będę za miliony monet dlcków targał :/ 

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Nawet nie wiedziałem, że dlc do BS1 wyszły na 360. Myślałem, że survivor i challenge roomy były exami na ps3.

A to nie wiem nawet, chodziło mi o dlc do 2 i infinite, które też zamierzałem ograć we wstecznej

Opublikowano
24 minuty temu, maciucha napisał:

A to nie wiem nawet, chodziło mi o dlc do 2 i infinite, które też zamierzałem ograć we wstecznej

DLC do infinite to najlepsze co spotkało serię po pierwszej części. Wraca zaszczucie, trochę skradankowego gameplayu, aż żal, że seria umarła, bo twórcy mięli jeszcze pomysły.

Opublikowano
13 godzin temu, Pure Bladestone napisał:

aż żal, że seria umarła

u wot mate? Robią nową część