Gość Rozi Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Teraz pora na uratowanie świata Freddiem Mercurym: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Hektolitry cringe'u cie nie odstraszają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Taki właśnie urok tej produkcji - krindżowy i kloaczny humor. Ale samo poruszanie się cymesik. Zobaczymy co potem. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Co to jest za gra, nie zapomne jej nigdy Krindż i to często większy występuje w grach, które chcą być poważne, ale im to nie wychodzi. Tutaj przynajmniej nikt nie udaje. Polecam oba dodatki również, czasem można je wyrwać za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Sunseta grałem u kolegi @Mantis przez 10 minut i od tego czasu jestem absolutnie zakochany w tej grze. To będzie pierwsza gra, jaką włączę na Xbox One. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Dwie troche niszowe na tym forum gierki: Zastanawialiście się kiedyś kto wygrałby w starciu Wikingowie kontra Piraci, albo Mamuty kontra Ninja? Jeśli tak odpowiedzi znajdziecie w gierce o nazwie TABS ( Totally Accurate Battle Simulator) i Untitled Goose Game czyli gra w której sterujemy Gęsią i terrorryzujemy urocze miasteczko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Nowy update skutecznie zachęcił mnie do ponownego odwiedzenia włości... I wreszcie po 6 latach w grze (ponad 170 godz.) udało mi się uzupełnić kolekcję w muzeum chociaż nie bez nerwów Do tej pory myślałem, że brakuje mi tylko skamieliny z palmy. Wpierw radość, a potem wtf, gdzie moje stardrop, itd. Już myślałem, że zbugowane coś ale po podliczeniu jak się okazało nie było w kolekcji jeszcze jednego minerału. Minerału dostępnego tylko z geody. No to heja do kopalni i farmienie kamyków. No i się udało (również ostatnia gwiazdka wpadła). Chyba poprawili dropy artefaktów. Jednak minigierka w barze dalej przesrana i raczej nie dam rady się z nią uporać. A tak to sprawdzam nowe obiekty, rzeczy, eventy z ludzikami, itd. Moja kobita nawet Spoiler ubiła potworka i kazała zakopać truchło. Zuch dziewczyna. W sumie niedziwne skoro Spoiler sklepikarz to podobno nie jej stary (duh, jakby po kolorze włosów się nie dało zorientować), a Dr Strange ostatnio wyjawił mi, że we wsi pałęta się jego bękart. No gruby twist Normalnie jak w którymśtam odcinku Esmeraldy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 ehh szkoda że nie ma cross sejwów w stardew mam na xbonku, ale aż się prosi o cross z PC/mobilkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Świetna gierka, muszę wrócić w święta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Zacząłem wreszcie klimatyczne Hellblade i muszę przyznać, że gierka oferuje przepiękne widoki: No i wciąż prowadzę mój klan "pudełkowców" (ja nazwałem ich "Wrednowce") przez miliony lat ewolucji w uzależniającym survivalowym indyku - Ancestors The Humankind Odyssey: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Co z tego, że Hellblade oszałamia widokami jak gra jest przeraźliwie nudna bo twórcy zapomnieli zaimplementować gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Teraz, suteq napisał: Co z tego, że Hellblade oszałamia widokami jak gra jest przeraźliwie nudna bo twórcy zapomnieli zaimplementować gameplay. Ciężko się nie zgodzić, ale to nie miejsce na takie dyskusje, więc odniosłem się tylko do tego, jak wygląda na screenach Wrażenia opiszę w stosownym temacie, ale fakt - symulator chodzenia, okazjonalnie przerywany prostackimi walkami i łamigłówkami (te z iluzjami nawet spoko). Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nie wiem czy gra będzie hoiowa czy nie, ale po godzinie w nic tak tajemniczego i hipnotyzujacego nie grałem nigdy. I za to już kudosy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Metal Gear Rising DS3 Sekiro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Kratosik nadal robi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W dniu 26.12.2019 o 22:28, Wredny napisał: Ciężko się nie zgodzić, ale to nie miejsce na takie dyskusje, więc odniosłem się tylko do tego, jak wygląda na screenach Wrażenia opiszę w stosownym temacie, ale fakt - symulator chodzenia, okazjonalnie przerywany prostackimi walkami i łamigłówkami (te z iluzjami nawet spoko). ja sie pociłem nie ze względu na poziom trudności, tylko głosów ze słuchawek. Ta gra wprowadza dziwny niepokój w twojej głowie 2 godziny temu, II KoBik II napisał: Kratosik nadal robi aj jeszcze tam nie doszedłem, ale już widzę, że będzie cudownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 ostatnio dużo mówi się o WIedźminie więc i mnie znowu przygnało do Białego Sadu sterowanie wciąż ssie pauke, a grafika się mocno postarzała, ale mimo to pierwsze kilka godzin były całkiem przyjemne. Gra ma okropnie wyglądający i nieintuicyjny UI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale i tak fabularnie mną zamiotla bo wczesniej nie gralem. A teraz prawie 5 lat po premierze gram jakby gra weszła wczoraj do sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Do tego te misje poboczne ♥️kozak gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale bym zagrał w takiego wiejska 4k/60fps na konsolach nowej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, ASX napisał: ostatnio dużo mówi się o WIedźminie więc i mnie znowu przygnało do Białego Sadu sterowanie wciąż ssie pauke, a grafika się mocno postarzała, ale mimo to pierwsze kilka godzin były całkiem przyjemne. Gra ma okropnie wyglądający i nieintuicyjny UI Ależ będzie odpalane na ULTRA za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 873 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 W sumie ja też mam nowego kompa, może by to ograł drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Veneno jest najpiękniejszy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Czas zacząć przygodę ze Stardew Valley! Kiedyś grałem w HM ale kiedy to było.. dlatego uczę się podstaw w SV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi