Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki właśnie urok tej produkcji - krindżowy i kloaczny humor. Ale samo poruszanie się cymesik. Zobaczymy co potem.

Opublikowano

Co to jest za gra, nie zapomne jej nigdy :banderas:

Krindż i to często większy występuje w grach, które chcą być poważne, ale im to nie wychodzi. Tutaj przynajmniej nikt nie udaje.

Polecam oba dodatki również, czasem można je wyrwać za grosze.

Opublikowano

Dwie troche niszowe na tym forum gierki:

Zastanawialiście się kiedyś kto wygrałby w starciu Wikingowie kontra Piraci, albo Mamuty kontra Ninja? Jeśli tak odpowiedzi znajdziecie w gierce o nazwie TABS ( Totally Accurate Battle Simulator)

34b1a73c-d215-408a-912a-e501080e27b9.PNG

i Untitled Goose Game czyli gra w której sterujemy Gęsią i terrorryzujemy urocze miasteczko

xs=

• Lubię! 2
Opublikowano

Nowy update skutecznie zachęcił mnie do ponownego odwiedzenia włości...

Stardew-Valley-20191223135219.jpg

I wreszcie po 6 latach w grze (ponad 170 godz.) udało mi się uzupełnić kolekcję w muzeum chociaż nie bez nerwów

Stardew-Valley-20191222112018.jpg

Do tej pory myślałem, że brakuje mi tylko skamieliny z palmy. Wpierw radość, a potem wtf, gdzie moje stardrop, itd. Już myślałem, że zbugowane coś ale po podliczeniu jak się okazało nie było w kolekcji jeszcze jednego minerału. Minerału dostępnego tylko z geody. No to heja do kopalni i farmienie kamyków. No i się udało (również ostatnia gwiazdka wpadła). Chyba poprawili dropy artefaktów.

Jednak minigierka w barze dalej przesrana i raczej nie dam rady się z nią uporać.

A tak to sprawdzam nowe obiekty, rzeczy, eventy z ludzikami, itd. Moja kobita nawet

Spoiler

ubiła potworka i kazała zakopać truchło.

Zuch dziewczyna. W sumie niedziwne skoro

Spoiler

sklepikarz to podobno nie jej stary (duh, jakby po kolorze włosów się nie dało zorientować), a Dr Strange ostatnio wyjawił mi, że we wsi pałęta się jego bękart. No gruby twist:obama: Normalnie jak w którymśtam odcinku Esmeraldy.

• Plusik 2
Opublikowano

Zacząłem wreszcie klimatyczne Hellblade i muszę przyznać, że gierka oferuje przepiękne widoki:

9fd04cad12ec8fa5.jpg

a0673197c5ee8c0b.jpg

No i wciąż prowadzę mój klan "pudełkowców" (ja nazwałem ich "Wrednowce") przez miliony lat ewolucji w uzależniającym survivalowym indyku - Ancestors The Humankind Odyssey:

918f5514c0420431.jpg

751a89e51d8d0594.jpg

• Plusik 3
Opublikowano

Co z tego, że Hellblade oszałamia widokami jak gra jest przeraźliwie nudna bo twórcy zapomnieli zaimplementować gameplay. :/ 

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

Co z tego, że Hellblade oszałamia widokami jak gra jest przeraźliwie nudna bo twórcy zapomnieli zaimplementować gameplay. :/ 

Ciężko się nie zgodzić, ale to nie miejsce na takie dyskusje, więc odniosłem się tylko do tego, jak wygląda na screenach :)
Wrażenia opiszę w stosownym temacie, ale fakt - symulator chodzenia, okazjonalnie przerywany prostackimi walkami i łamigłówkami (te z iluzjami nawet spoko).

Opublikowano

Nie wiem czy gra będzie hoiowa czy nie, ale po godzinie w nic tak tajemniczego i hipnotyzujacego nie grałem nigdy. I za to już kudosy

8a8FIcM.jpg

• Plusik 2
Opublikowano
W dniu 26.12.2019 o 22:28, Wredny napisał:

Ciężko się nie zgodzić, ale to nie miejsce na takie dyskusje, więc odniosłem się tylko do tego, jak wygląda na screenach :)
Wrażenia opiszę w stosownym temacie, ale fakt - symulator chodzenia, okazjonalnie przerywany prostackimi walkami i łamigłówkami (te z iluzjami nawet spoko).

ja sie pociłem nie ze względu na poziom trudności, tylko głosów ze słuchawek. Ta gra wprowadza dziwny niepokój w twojej głowie :dog:

2 godziny temu, II KoBik II napisał:

5dbe3ff3b2d68d76med.jpg

Kratosik nadal robi :banderas:

aj jeszcze tam nie doszedłem, ale już widzę, że będzie cudownie :obama: 

• Plusik 1
Opublikowano

Am8edQazP9zr8spAujW0S0ebWQyP2UoBdM=

ostatnio dużo mówi się o WIedźminie więc i mnie znowu przygnało do Białego Sadu

sterowanie wciąż ssie pauke, a grafika się mocno postarzała, ale mimo to pierwsze kilka godzin były całkiem przyjemne. Gra ma okropnie wyglądający i nieintuicyjny UI

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Am8edQazP9zr8spAujW0S0ebWQyP2UoBdM=

ostatnio dużo mówi się o WIedźminie więc i mnie znowu przygnało do Białego Sadu

sterowanie wciąż ssie pauke, a grafika się mocno postarzała, ale mimo to pierwsze kilka godzin były całkiem przyjemne. Gra ma okropnie wyglądający i nieintuicyjny UI

Ależ będzie odpalane na ULTRA za tydzień. :obama: