Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ei_9tGYU8AA7iVV?format=jpg&name=large

Kiedy myślałem, że Golf Story jest o graniu w golfa, a tu faktycznie tak jest, tylko, że granie w golfa służy do przechodzenia gry. Wiecie o co mi chodzi. Chyba.

Krety, wy gnoje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

xkgePe2.jpg

G819L3H.jpg

Stardew Valley już z 60h miałem nabite na xboxie, ale na mobilniaczku pod kołderką dużo przyjemniej mi się gra :wub: 

dzVNLPl.jpg

Colin 2 na emu, z padzikiem, banderas nawet w 2020 :banderas:

3WsyRMg.jpg

LiHmJ5N.jpg

CJCv9lv.jpg

NBA Showdown

nie miałem handhelda od 2011, teraz wszystko w smartphonie, wspaniały czas dla graczy :fsg: 

• Plusik 1
Opublikowano

Wlasnie po wrzuceniu screenow pomyslalem o tym samym i zaczalem w opcjach grzebac. Wczesniej tam nie wchodzilem bo zbyt mnie gra wciagnela :P juz mam wlaczony dynamiczny i jest o niebo lepiej. Taki powinien byc defaultowo ustawiony.

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

spacer.png

Moja zgraja po 10 godzinach gry. Świetna gierka :obama: Oczywiście mowa o Divinity: Original Sin 2 

Zdecydowanie bardziej mi podchodzi niż jedynka. Ciekawsze zadania, dialogi. Wydaje się sporo lepsza fabularnie. No i można tyle rzeczy zepsuć fabularnie, jak w życiu :reggie:

• Plusik 1
Opublikowano

Czy walka nie staje się nużąca po kilkunastu godzinach? Cały czas walczę z sobą czy kupować bo to jest gra na dobre kilkadziesiąt godzin, a walka turowa w xcomach mnie zaczynała nudzić gdzieś w połowie gry. :/ 

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się ,że wszystko jest kwestią poziomu trudności i twojego podejścia do gry. Chcesz łykać tylko historię? Mamy taki poziom trudności. Z kolej jak dobierzesz pod siebie poziom trudności i czasem są kłopoty to dla mnie taka walka jest bardziej angażująca. Kombinujesz jakie ruchy zrobić żeby wygrać. Jak coś można zmieniać poziom trudności w trakcie gry. 

Ja po 10h się nie znudziłem systemem walki ale ja lubię takie gierki. Wołam @ireniqs bo widzę ,że ma prawie 100h nabite a ja ledwie liznąłem. 

A jeszcze jedno, próbowałem to ograć na konsoli ale nie wiem kto ma siłę i cierpliwość ogrywać takie gierki na padzie. 

Edytowane przez Ukukuki
Opublikowano (edytowane)

2GkyALY.jpg

Ależ smaczny rogalik z tego Into The Breach! 

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Wstałem przed 6tą, kompletnie wyspany. Stwierdziłem więc, że pogram sobie w GTA V i może tym razem uda mi się go przejść.

124618600_823607355072940_50227756155114

Dziś bardziej doceniam OST tej gry. Jest pyszny.

Edytowane przez Figaro
  • Plusik 1
Opublikowano

Oni dodali mnóstwo dodatkowego do tych wersji na nextgeny. Aż byłem zdziwiony, bo spodziewałem się, że dorzuca kilka, a tu normalnie drugi soundtrack.

Ten ze starych konsol był spoko, ale ten nowy :obama:

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

Dziś bardziej doceniam OST tej gry. Jest pyszny.

Jeden z najlepszych w serii :)