Opublikowano 15 listopada 20204 l AC Vallhalla, najciekawsze co w tej grze to chyba widoczki z Norwegii
Opublikowano 15 listopada 20204 l Jaka to wersja? Wygląda fantastycznie i to nie jak na cross-gena tylko po prostu świetnie.
Opublikowano 15 listopada 20204 l 3 hours ago, Paolo de Vesir said: Jaka to wersja? Wygląda fantastycznie i to nie jak na cross-gena tylko po prostu świetnie. PC na ultra
Opublikowano 15 listopada 20204 l Też ostatnio w Assassinie lubie sobie zwiedzać i oglądać widoki, ładna gra
Opublikowano 16 listopada 20204 l Te gyrosy 5 są piękne na sexie, 4k 60fps. Dla mnie to zapowiedź wspaniale wyglądających gier. Hdr jest cudowny, dbałość o detale i niesamowicie ostre tekstury robią robotę Chciałem dodać więcej zdjęć, ale forumek nie daje rady obsłużyć zdjęć w takiej jakości xd
Opublikowano 16 listopada 20204 l Oprócz trzeciego aktu, bo tam im się grafika zepsuła xD Ale śnieżne miejscówki i akt czwarty to
Opublikowano 17 listopada 20204 l 5 godzin temu, zloto napisał: Oprócz trzeciego aktu, bo tam im się grafika zepsuła xD Ale śnieżne miejscówki i akt czwarty to W otwartym świecie różnie to bywa, chociaż ma momenty, ale główna lokalizacja to na zmianę , i .
Opublikowano 17 listopada 20204 l Kilka screenów z Gears 5 (XSX) - rozgrywka. Wygląda to całkiem fajnie, aczkolwiek nie wiem czy lepiej niż na XOX bo nie grałem na tej konsoli.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Mnie tam trzeci akt się podobał, zwykła pustynia, a z HDR robi robotę jak mało co.
Opublikowano 19 listopada 20204 l To zielone podłoże z ostatniego screena to takie trochę Death Stranding.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Nie no, jesli tak fantastyczni wygladaja cross-geny, a w dodatku 60 klatek to jestem opor spokojny co bedzie dalej.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Póki co zbieram materiały na sklep, lichwiarz poczeka. Albo naślę na niego Raskolnikowa #pdk
Opublikowano 20 listopada 20204 l Dopiero odkryłem tego sztosa, a ktoś - chyba Kobik zachwalał. Ale zabawa i kombinowanie, zupełnie, jak w Lego Technic: Edytowane 20 listopada 20204 l przez Boomcio
Opublikowano 23 listopada 20204 l Swietne sa te smaczki w Astrobotach(tak je nazywamy). Sir Daniel Sam Aloy Reszte samczkow musicie juz sami poszukac. Jest tego w brud