Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak średnio bym powiedział, czy wygląda dobrze, grafika i rozmazane tekstury mocno biją po oczach, no i ząbki, na screenie tego nie uświadczysz a w tv już. Idzie się przyzwyczaić, archaizmu nawet w tej grze nie ma jeśli chodzi o sterowanie.

• Plusik 1
Opublikowano

Niepotrzebnie oglądałem screeny z nowej lokacji i czytałem co w patchu 1.5 będzie bo hype podskoczył nieprzyzwoicie wysoko :rayos: Trzaskam więc pesos na mojej Ponderosie w oczekiwaniu na koniec stycznia (oby).

Stardew-Valley.png

Spoiler

Stardew-Valley-2.png

• Plusik 6
  • Lubię! 2
Opublikowano
2 godziny temu, MEVEK napisał:

Wygląda znakomicie, a teraz jak sie prezentuje gameplay ? Jeszcze nie grałem :woot:

każda część warta zagrania i koniecznie zmień dubbing na rosyjski ;)

a te sreeny to z Xboxa One X :)

Opublikowano

Oż ty, w plecy @Pupcio?

Zwierzątka zadowolone, dzieciaki szczęśliwe, kobieta zadowolona, a porządek na posesji musi być. A d u s z ą jest przesiąknięta każda minuta ze 270h.

Winnica to inwestycja (czy raczej test run pod zupełnie nową farmę) z zeszłego roku, jak tylko wjadą nowe roślinki sad się rozrośnie, ogród z kwiatami też, a świnki ustąpią miejsca (tego wciąż mało) nowym domownikom.

A tak w ogóle to typie wciąż nie widziałem twojej bieda wersji :kaz:

Opublikowano

f5f9bbbb-f8cf-48be-8478-a5c6021c84bf.png

698c6194-aeda-48e8-8166-248091926f0a.png

3b1efa64-da35-4d48-a321-7e9e6c69b597.png

Potwierdzam sztywniutkie 60 klateczek.

Kurde, kiedyś ta gra wydawała mi się technologią z kosmosu.

Teraz widzę puste ulice, jak u nas w latach  70'

Btw dobra akcja randomowa weszła: na skrzyżowaniu prawilnie, jak tradycja nakazuje wbiłem na czerwonym uderzając w dwa auta, po czym zatrzymałem się wychodząc z pojazdu. Kierowcypodeszli do mnie z bluzgami, zaczęli popychać, uderzać. Tymczasem na przeciwnym pasie stał patrol. Chłopaki wyskoczyli, no próbowali przywołać ich słownie do zachowania zgodnego z prawem, ale chociaż bardzo chcieli, to nie wyszło. Ja nie oddawałem ciosów, o nie. Byłem całkowicie pasywny. Tak więc chłopaki z patrolu otworzyli ogień, unicestwili bandytów i pojechali dalej. Ja pozbierałem rozrzucone $$$ i jakiegoś shotguna i pojechałem w swoją stronę. Mijając karetkę...

Takie rzeczy w grze sprzed ponad dekady.

R* wy jebani czarodzieje z księzyca!!!

• Plusik 3
  • Lubię! 3
Opublikowano
31 minut temu, Boomcio napisał:

f5f9bbbb-f8cf-48be-8478-a5c6021c84bf.png

698c6194-aeda-48e8-8166-248091926f0a.png

3b1efa64-da35-4d48-a321-7e9e6c69b597.png

Potwierdzam sztywniutkie 60 klateczek.

Kurde, kiedyś ta gra wydawała mi się technologią z kosmosu.

Teraz widzę puste ulice, jak u nas w latach  70'

Btw dobra akcja randomowa weszła: na skrzyżowaniu prawilnie, jak tradycja nakazuje wbiłem na czerwonym uderzając w dwa auta, po czym zatrzymałem się wychodząc z pojazdu. Kierowcypodeszli do mnie z bluzgami, zaczęli popychać, uderzać. Tymczasem na przeciwnym pasie stał patrol. Chłopaki wyskoczyli, no próbowali przywołać ich słownie do zachowania zgodnego z prawem, ale chociaż bardzo chcieli, to nie wyszło. Ja nie oddawałem ciosów, o nie. Byłem całkowicie pasywny. Tak więc chłopaki z patrolu otworzyli ogień, unicestwili bandytów i pojechali dalej. Ja pozbierałem rozrzucone $$$ i jakiegoś shotguna i pojechałem w swoją stronę. Mijając karetkę...

Takie rzeczy w grze sprzed ponad dekady.

R* wy jebani czarodzieje z księzyca!!!

Remaster ten gry na nowej generacji (obecnej?) to by było coś. Na PC jakos nie czuje ze chciałoby mi się w to grać, a na PS3 te 20 pływających klatech to mikser na moje oczy.

Opublikowano (edytowane)

Piszą w necie, że jest 60. Nie mam licznika, nie mogę zmierzyć, ale pięknie chodzi, płynniutko, no zupełnie inaczej, niż na ps3, jak piszesz.

Ale pełnoprawny remaster ostatniego, dobrego GTA?

O, tak.

Edytowane przez Boomcio
Opublikowano

Remaster jakiejkolwiek części GTA, prócz V, jest nierealny. Musieliby ponownie zdobyć licencję na soundtrack, albo zrobić nowy. Ewentualnie, o zgrozo, wywalić tak jak np z pseudo remastera San Andreas.

Opublikowano

W tym roku jest 20-lecie GTA 3, mogli by zrobić porządny remaster. Z muzyką myślę że nie było by problemów bo w tej części większość kawałków jest mało znanych.

Opublikowano
W tym roku jest 20-lecie GTA 3, mogli by zrobić porządny remaster. Z muzyką myślę że nie było by problemów bo w tej części większość kawałków jest mało znanych.
A to 3 nie ma czasem muzyki autorstwa rockstar?