Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Fin. Piękna to gra była i ogrywanie jej na PS5 to sama przyjemność pomimo braku 4k60fps. Nie jestem typem completionist więc ubite tylko dwie walkirie ale może kiedyś. Czekam na Ragnarok!

spacer.png

Edytowane przez WisnieR
  • Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
7 godzin temu, mitra napisał:

Z ciekawości. Jak wrzucacie screeny? Zgrywacie na pena czy z przeglądarki na konsoli?

Jednym, dedykowanym, malutkim, zajebistym, przydatnym przyciskiem na padzie.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Czyli każdy może tak wejśc, wpisac nick i zobaczyć wzystkie zrzuty jakie zrobiłem?

tak, o ile pozwoliłeś na to w ustawieniach konsoli

Opublikowano
38 minut temu, Boomcio napisał:

Jednym, dedykowanym, malutkim, zajebistym, przydatnym przyciskiem na padzie.

Chyba się nie zrozumieliśmy. Wiem jak robić screeny i filmiki z rozgrywki, bardziej mi chodziło jak to wrzucić na forumka.

Opublikowano
2 minuty temu, Boomcio napisał:

A, to nawet wrzucisz bezpośrednio z telefonu :dunno:tak zrobili teraz.

Screenshot_20210110-121141_Samsung Internet.jpg

Inaczej xD Robię sobię fotkę w trybie foto podczas gry na PS4, zapisuję zrzut w pamięci konsoli. Jak wtedy z dysku konsoli wrzucić na forumka? Przez przeglądarkę w konsoli wejść na forumka, czy zgrać fotę na pena i z kompa na forumek?

Opublikowano

Z ps app, którą instalujesz na telefonie, tablecie, kompie możesz zasysać screeny z gier. Np wchodząc w wiadomości w których je wysłałeś. A bezpośrednio z poziomu screenów chyba nie.

• Plusik 1
Opublikowano

Tylko, że jak publikujesz fotkę na PS4/5 czy to w wiadomości, tablicy czy na twiterze to jest ona wtedy w .jpg. Jeżeli wolisz .png to najlepiej skopiować na pena.

• Plusik 2
Opublikowano

22e3c62a-253f-4072-9dc5-239c9e67a12c.png

Zacząłem Sea of Solitude na pierwszy rzut oka wygląda na ładną gierke próbująca opowiadać o jakiś poważnych problemach psychologicznych. No zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

I jak ten SoS? Mam na liście do ogrania.

ubogi i powtarzalny gameplay ale całkiem ciekawa historia poruszająca tematy rodzinne. Można zagrać, zwłaszcza że gra jest króciutka

• Dzięki 1
Opublikowano

No ja potrafiłem się wkręcić grając w coopie z Figusiem i Asaxem. Samemu to trzeba mieć dużo samozaparcia lub naprawdę lubić takie klimaty. 

Opublikowano

No ale co mówicie, że samemu nie ma nawet co robić tego głównego wątku? Mnie ten design, art style i klimat mega jara, ale nie lubię max grać w coopach itp. połączeniach. 

Można wyłączyć bycie online w tej gierce? Ja zawsze pierwsze co wyłączam taką opcje. Nie chcę aby ktoś się do mnie dołączał, ani widzieć innych graczy.