Opublikowano 21 marca 20214 l Final Fantasy 9 - emulacja PSXa na Androidzie. Jutro jeszcze odbieram uchwyt do DualShocka 4 i można grać pod kołderką. Wspaniała gra. Edytowane 21 marca 20214 l przez WisnieR
Opublikowano 28 marca 20214 l Grecja ma całkiem fajne widoczki, które próbują maskować fakt, że to jednak Ubi-assassin... Spoiler ...więc teraz łykam lekarstwo Graficznie to gra pełna sprzeczności. Od fajnie zrobionych modeli postaci aż po obiekty pamiętające chyba czasy oryginalnej gry No ale cisnę. I jestem dalej niż za czasów szaraka (ba, jest po walce z wrogiem przez którego cisnąłem tą gierką lata temu) choć wciąż mam problemy z odpowiednim manewrowaniem kulkami/postaciami/ciosami. Z ważniejszych rzeczy wiem jakiego koloru są majtki Aerith.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Stardew mesjasz Pan kojimbo No i jest c00rwa Pan Red dedzik kochany( przypominam że screenshoty pochodzą z ps4 amator, poyebana akcja)
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Kozak jesteś że tak pocisnąłeś z contentem w SV. Mega szacun! Fota z rozbryzgującymi się flakami na dzikim zachodzie też świetna, dobre wyczucie chwili! Obecnie nadal siekam moby w TitanQuest. Niestety gra ma lekko zjebaną mechanikę gameplayu (używanie większości dodatkowych skilli wymusza zatrzymanie postaci co przy dynamice bossów jest samobójstwem) i nie wiem czy będzie mi się chciało robić platynę. Pozostało "tylko" przejście gry na poziomach trudności Epic i Legendary. Tylko tyle i aż tyle a Ludojad, Subnautica już czekają.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l A dziękuję, dziekuje. Teraz to jest easy gdy dodali Photo mode, za moich czasów to trzeba było się męczyć bez żeby robić fotki z duszą! A sadzenie rzodkiewek w sv czysta przyjemność, chyba już 5 lat będzie jak w to gram xD
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Ten pan Kojimbo wygląda dziwnie. Po prawej ziemia jak z PSXa, postac wygląda jakby była wklejona za duża w screena i sama miała wklejoną za dużą głowę w ciało XD To wygląda jak wstęp do jakiegoś mema.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Jak jesteś taki hop do przodu to może ty pokażesz swoje screenshoty klasie, śmiało
Opublikowano 2 kwietnia 20214 l Takie tam, ale Watch Dogs potrafi zarznąć kartę graficzną. Na full detalach w 1080p 25-45 podczas jazdy.
Opublikowano 3 kwietnia 20214 l W dniu 2.04.2021 o 14:28, AK-47 napisał: Takie tam, ale Watch Dogs potrafi zarznąć kartę graficzną. Na full detalach w 1080p 25-45 podczas jazdy. Ale w jedynce był kozacki klimat i seting względem tych nowych wysrywów. Szkoda, że ta seria poszła w te gimbo elo pierdy.
Opublikowano 10 kwietnia 20213 l Hades. Idealna gra na Switcha. Oraz Monster Hunter Rise. Niesamowite, że to tak dobrze wygląda na tej małej konsolce. Edytowane 10 kwietnia 20213 l przez WisnieR
Opublikowano 17 kwietnia 20213 l Demons Souls, ależ to jest bajecznie piękne, klimatyczne, płynne, miodne Screeny bezpośrednio z konsoli, ale strasznie zmniejszone? ;o
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l I pare bugów Spoiler Wilk który stoi w miejscu i nie atauje, rusza tylko łbem za postacią XD
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l 7 godzin temu, Plugawy napisał: I pare bugów Ukryj zawartość Wilk który stoi w miejscu i nie atauje, rusza tylko łbem za postacią XD