Opublikowano 20 kwietnia 20213 l GOTY 2017 po raz drugi Zapomniałem że w 2017 jeszcze xc2 wyszło więc sorry, druga najlepsza gra 2017 po raz drugi
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l Trzy sekundy po tym zdjęciu włócznia Linka się psuje i rozpada, bo za długo była na słońcu.
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l Nie wiem jak dla mnie to botw dobra gra ale zelda taka se. Inne duże Zeldy mają dungeony i bossow a tutaj? Nie wiem co tak slabo.
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l BOTW - jedyna Zelda którą z chęcią ukończyłem, a nie porzuciłem po 2h zastanawiając się kiedy wywalą ten autojump.
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Tutaj mamy dobry gameplay. W botw? No gra się w to dobrze ale nie powiesz mi że nie byłoby lepiej gdyby lochy były na modlę starych odslon a bossowie byli nie kopiuj wklej.
Opublikowano 20 kwietnia 20213 l Grałem w TP i WW I obie chujowe, ledwo zmeczylem. Za to botw 100h zabiłem przy premierze, teraz pykne pewnie drugie tyle.
Opublikowano 21 kwietnia 20213 l 7 godzin temu, mozi napisał: W botw? No gra się w to dobrze ale nie powiesz mi że nie byłoby lepiej gdyby lochy były na modlę starych odslon a bossowie byli nie kopiuj wklej. Mnie te lochy nudziły w starych odsłonach, a w BOTW masz prawdziwą przygodę a nie lochy zaprojektowane przez twórców które po czasie nudziły i męczyły. Najlepsza Zelda. Liczę tylko ,że w kolejnej odsłonie będzie więcej ciekawych miejsc na mapie.
Opublikowano 21 kwietnia 20213 l Mireczki, jak zrzucać screeny z Xboxa na forumek? https://gamerdvr.com/gamer/paolo-de-vesir/screenshots które było dla mnie do tej pory najlepszą stroną tego typu już nie działa, pomimo zalecanych ustawień ze strony.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 5 godzin temu, Ukukuki napisał: Control Cudowna gra, i Dr Casper Darling - niesamowity facet.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 3 minuty temu, balon napisał: Dr Casper Darling - niesamowity facet. Bez kitu, za tę rolę powinien zbierać nagrody.
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l 29 minut temu, Square napisał: Bez kitu, za tę rolę powinien zbierać nagrody. spoiler z końcówki Spoiler A ten taniec jego i śpiewanie piosenki na koniec , ło ja Ciebie Panie Boże...
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l To ja wspomnę o tym panu: Też 'ciekawa' postać. A ostatni epizod z labiryntem popielniczki
Opublikowano 23 kwietnia 20213 l No ma ta gierka momenty Oglądaliście to? Cudne. Tak samo podobają mi się takie detale: Sam motyw z motelem też świetny.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l W dniu 21.04.2021 o 09:29, Paolo de Vesir napisał: Mireczki, jak zrzucać screeny z Xboxa na forumek? https://gamerdvr.com/gamer/paolo-de-vesir/screenshots które było dla mnie do tej pory najlepszą stroną tego typu już nie działa, pomimo zalecanych ustawień ze strony. Z aplikacji PC pomocnik konsoli Xbox, wchodzisz w swoje udostępnione materiały, z zakładki "xbox live" klikasz na screenie, który chcesz mieć na kompie, dajesz pobierz, wybierasz zakładkę "na tym PC", dajesz otwórz folder i masz zrzut. A że forumek teraz wspiera przesyłanie załączników z PC to już masz jak po maśle
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l Paolo a sprawdź czy Ci klipy tam wrzuca, mi screenów dalej nie widać ale filmiki się pojawiają. Pojebane to jest.
Opublikowano 26 kwietnia 20213 l ani jednego ani drugiego, więc posłużę się sposobem @Andreal który wydaje się najprostszym w realizacji a mam piękną galerię z Control