Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

ani jednego ani drugiego, więc posłużę się sposobem @Andreal który wydaje się najprostszym w realizacji :lapka: 

a mam piękną galerię z Control :banderas:

ja tam specem nie jestem a opcja z imgur i skopiowanie obrazka na forum ?

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja pyerdolę, ale te apki MSu to jest NĘDZA

• Pomocnik konsoli Xbox na PC po kliknięciu w pobierz pokazuje progres ściągania, ale żadnej informacji gdzie i czy w ogóle (w dokumentach nie ma)
  • Apka Xbox na iOS wyświetla screeny, ale gdy biorę "pobierz" (czyli zapisz LOKALNIE) to dostaję informację o niemożności udostępniania w sieciach społecznościowych, ale już udostępnić zrzut w live mogę.
  • Przelogowanie nie dało żadnego rezultatu.

Nosz k,rwwaaa co za gówno.

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

ja pyerdolę, ale te apki MSu to jest NĘDZA

• Pomocnik konsoli Xbox na PC po kliknięciu w pobierz pokazuje progres ściągania, ale żadnej informacji gdzie i czy w ogóle (w dokumentach nie ma)
  • Apka Xbox na iOS wyświetla screeny, ale gdy biorę "pobierz" (czyli zapisz LOKALNIE) to dostaję informację o niemożności udostępniania w sieciach społecznościowych, ale już udostępnić zrzut w live mogę.
  • Przelogowanie nie dało żadnego rezultatu.

Nosz k,rwwaaa co za gówno.

Odnośnie pomocnika konsoli, jest do dupy, ale przejdź na główny ekran udostępniania, wybierz "na tym urządzeniu" i gdzieś obok jest "otwórz folder". Też tego szukałem, mistrzowie nieintuicyjnych aplikacji w tym M$ siedzą.

Opublikowano

Ta gra wręcz wylewa na gracza zestaw bodźców. Udźwiękowienie, obraz, światło, wibracje. Wspaniałe doświadczenie. Przecież na OLEDzie to musi być jakiś kosmos. Dużo nitów jest wskazane. Mój Samsung wyciąga około 800 i te wszystkie rozbłyski i oświetlenie otoczenia to orgazm dla oczu.

PS_App_20210501_061124.jpeg

PS_App_20210501_061055.jpeg

• Plusik 2
  • Lubię! 4
Opublikowano (edytowane)

Ta gra to beczki pełne miodu. Oczywiście to Snowrunner. Gra wciąga jak te bagniska po których jeźdźimy.

SnowRunner_20210319110258.jpg

SnowRunner_20210321204201.jpg

SnowRunner_20210322091343.jpg

SnowRunner_20210323130851.jpg

SnowRunner_20210427202428.jpg

SnowRunner_20210427202744.jpg

Edytowane przez rah
  • Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Mud miał inne ikony i HUD, więc jednak najpewniej Snow.

Edit: ktoś (dee?) usunął posta wyżej o treści: "a nie mudrunner?" Bez niego mój wydaje się wyrwany z kontekstu.

Edytowane przez Kmiot
  • Plusik 1
Opublikowano
6 godzin temu, Kmiot napisał:

Edit: ktoś (dee?) usunął posta wyżej o treści: "a nie mudrunner?" Bez niego mój wydaje się wyrwany z kontekstu.

No właśnie widzę, coś namieszałem, jak mnie wkurza ten edytor na mobilkach. Tak, to ja mylnie posądziłem Snowrunnera o bycie Mudrunnerem. Zainteresowanych przepraszam :notbad: