Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

To dwójeczka? A jak ta trójka w końcu? Grałem tylko chwilkę ale ten wybuchowy początek i mówienie przez wszystkich że to strzelanka mnie odstraszyły od tej gjerki

To screen z jedyneczki

Opublikowano
36 minut temu, Pupcio napisał:

To dwójeczka? A jak ta trójka w końcu? Grałem tylko chwilkę ale ten wybuchowy początek i mówienie przez wszystkich że to strzelanka mnie odstraszyły od tej gjerki

To z jedynki. 

Trójka bardzo dobra. Zwłaszcza przez zróżnicowanie miejscówek. Do tego klimat z The Thing i muzyka z Obcego.

Opublikowano

No zacząłem ds3 i niestety jest to co pamiętam- kqpiszony, potwory nawet nie reagują już jak w poprzednich częściach, można napierdalac w tors i się rozpadają. Przecinek już w dwójce miał mniejszego kopa, ale tutaj jakbym strzelał pistoletem na kulki.

No, ale widoki ładne i az szkoda tego settingu. Szkoda tez ze lata 2010-2013 w grach to czas kopiowania u2 i MW bo ciagle wybuchy, skrypty w wielu grach z tamtych lat to sraka niemilosierna i ds3 jest tego doskonalym przykladem.

c82df5db-4155-4dbe-a2ff-8709659a8ea0.png

cc3f584b-37c4-4ec6-bb26-fbb051d9fb39.png

afd26a0b-324f-49c0-80e7-9eea78089205.png

c4ee8a18-d901-4141-8f31-c5d5756b7d17.png

• Plusik 2
Gość suteq
Opublikowano

Pierwsze wyjście w przestrzeń kosmiczną w trójce nawet te 4 lata robiło wizualnie jak sobie ponownie ogrywałem. No szkoda zmarnowanego potencjału chociaż mimo wszystko jakiś tam sentyment mam do tej trójeczki ale głównie ze względu na uniwersum. 

Opublikowano

Grafika to jest jakiś kosmos i screeny tego nie oddadzą, ale 2021 a ja zbieram momentami miche z podłogi jak widzę lokacje w grze sprzed 8 lat.

Opublikowano
W dniu 13.05.2021 o 00:41, XM. napisał:

Grafika to jest jakiś kosmos i screeny tego nie oddadzą, ale 2021 a ja zbieram momentami miche z podłogi jak widzę lokacje w grze sprzed 8 lat.

Mi sie cala trylogia bardzo podobala, a 3 graficznie to jedna z najladniejszych gierek tamtej generacji. Okrutnie mi sie wszystkie 3 czesci podobaly, pod wzgledem klimatu najlepsza byla 2 gdzie sie kilka razy po prostu osralem xdd w 3 faktycznie za bardzo poszli w cody ale to nadal bardzo dobra gra. Z lezka w oku wspominam cala trylogie i licze ze ja jeszcze kiedys reaktywuja.

Opublikowano
3 minuty temu, standby napisał:

Mi sie cala trylogia bardzo podobala, a 3 graficznie to jedna z najladniejszych gierek tamtej generacji. Okrutnie mi sie wszystkie 3 czesci podobaly, pod wzgledem klimatu najlepsza byla 2 gdzie sie kilka razy po prostu osralem xdd w 3 faktycznie za bardzo poszli w cody ale to nadal bardzo dobra gra. Z lezka w oku wspominam cala trylogie i licze ze ja jeszcze kiedys reaktywuja.

Na reaktywację bym nie liczył, ale ciekaw jestem co ojciec-założyciel wykombinuje przy Calisto Protocol.