Opublikowano 27 lipca 20213 l Pokemon sword : atak klonów. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 lipca 20213 l Wiem że większość żyje teraz samolocikami i lataniem ale wrzucę coś bardziej przyziemnego - piłeczki i dołki z PGA2K21: Modele postaci są ładne i kreator jest dość rozbudowany. Grafika jest całkiem spoko, niektóre lokalizacje i pola przypominają mi FarCry5 albo DaysGone Mechanika w grze jest złożona a prawdziwe wyzwanie zaczyna się na poziomach trudności powyżej Normal. Everybody'sGolf w porównaniu z PGA2K21 to gra arcade!
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l Nowy Jork wygląda zjawisko, ale największą przyjemność sprawia mi latanie nad ogromnymi, niezamieszkanymi, przestrzeniami. Tutaj wczorajszy lot nad Alaską w pogodzie czasu rzeczywistego:
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l chłopaki weźcie spróbujcie przelecieć nad jakimś obiektem sportowym w czasie jakiegoś wydarzenia - stadion, tor wyścigowy itd., jestem ciekawy czy coś tam widać
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chyba trochę za bardzo odpłynąłeś maciucha, to tylko gra, a nie że lecisz na żywo samolotem sterując z domu.
Opublikowano 2 sierpnia 20213 l Przeleccie nad solówką maciuchy jak akurat wali konia albo gra na switchu.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Nie wiem, miałem przejść pierwszy raz dwójkę, ale to było silniejsze ode mnie
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Przechodzę po raz drugi bo misje były fajne. Postanowienie: jedna misja dziennie.
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l W dniu 6.08.2021 o 16:46, u55r napisał: Przechodzę po raz drugi bo misje były fajne. Postanowienie: jedna misja dziennie. Nie lepiej było trochę poczekać i ograć w 4k 60 ks i dopasionymi efektami? Ja tak zrobię. W sumie jedyne przejście zrobiłem na ps3, na ps4 tylko trochę pograłem, więc w sumie dość się stęskniłem za Los Santos.
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l Ja przeszedlem na PS3 i PS4 bo była ładna trawa.A teraz na x one jeżdżę sobie po mieście motocyklami czasami zadźgam kogoś nożem w bocznej alejce i tak jakoś leci ten czas z GTA już 9 rok.
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l ja nie mogę, od premiery GTA V minęło 8 lat a pamiętam te posty kruka przed premierą jakby to było wczoraj
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l 42 minutes ago, balon said: Nie lepiej było trochę poczekać i ograć w 4k 60 ks i dopasionymi efektami? Ja tak zrobię. W sumie jedyne przejście zrobiłem na ps3, na ps4 tylko trochę pograłem, więc w sumie dość się stęskniłem za Los Santos. Znając Rockstart będą chcieli ciężki pieniądz za te dopasione efekty. Dlatego wolę nie czekać na kolejne wydanie gry na płycie i pograć w spokoju na PS4. Do Listopada spokojnie skończę fabułę i wleci następna gra.
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Nie miałem jeszcze okazji ograć tego cudeńka więc to moje pierwsze podejście do gry w wersji PS2, jako fanatyk westernów i klimatów Van Helsinga nie mogłem się oprzeć by nareszcie to sprawdzić. Edytowane 14 sierpnia 20213 l przez SpacierShark123
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l Super gra to była, kolega pożyczył mi ps2 z piratem żebym sobie przeszedł bo ja nie miałem przerobionej czarnuli
Opublikowano 17 sierpnia 20213 l w game passie sztos za sztosem, a ja gram kolejny raz w Skyrima sprzed ponad dekady xd w statystykach już ponad 40h i czuje że jeszcze wiele wiele godzin przede mną