Opublikowano 8 września 20213 l Wojna Krwi - uwielbiam tę gre. Jak ktoś nie grał to w gp do 15stego września. Mogliby zrobić sequel/druga część z inną fabuła. Oczywiście najlepiej w formule homm bez kart, ale no tak to nie zrobia bo gwint nadal w cenie .
Opublikowano 8 września 20213 l W dniu 1.09.2021 o 13:12, ASX napisał: Eh chyba trzeba wyjść z tego huba i pograć dalej skoro takie bajkowe lokacje są.
Opublikowano 8 września 20213 l Przestań kurva grać tylko w borderlands i horizona to będziesz znał trochę więcej gier, parówo. Spoiler Dobrze kierowniku. 2 minuty temu, messer88 napisał: Eh chyba trzeba wyjść z tego huba i pograć dalej skoro takie bajkowe lokacje są. Ja trzymam te gierkę na święta - lubię w takie pozycje grac w tamtym okresie
Opublikowano 8 września 20213 l No kurva. Ja dopiero teraz jeszcze nadrabiam powoli Sage i jak doszedłem do końcówki chrztu ognia to mialem ciary aż po samą dupę(z wiadomych powodów dla osób które ograły tę część)
Opublikowano 8 września 20213 l A ja ponownie ogrywam WD2 i ponownie wsiąkłem. Po rewelacyjnej jedynce tu jest mocno inaczej, co nie znaczy źle. To, co npc odpierdalają, jakie akcje same z siebie tu lecą, to mistrzostwo. Grafika nadal ładna, nie wiem, czy od premiery korygowana, a 60 fps 4obi robotę.
Opublikowano 9 września 20213 l W dniu 8.09.2021 o 10:08, XM. napisał: Wojna Krwi - uwielbiam tę gre. Jak ktoś nie grał to w gp do 15stego września. Mogliby zrobić sequel/druga część z inną fabuła. Oczywiście najlepiej w formule homm bez kart, ale no tak to nie zrobia bo gwint nadal w cenie . No kurva co kraina to bajka
Opublikowano 10 września 20213 l Szkoda ze ostatnia walka jest taka niezbalansowana :-( ale gra i tak świetna. Ograloby się sequela.
Opublikowano 10 września 20213 l Ja wysrane miałem już tym razem i dziś ukończyłem grę - dwa razy przegrałem ostatnia walke i po prostu skipnąlem ją(przypominam że jest taka możliwość - można przejść grę bez grania w gwinta, tylko rozkoszując się wyjebana fabułą).
Opublikowano 12 września 20213 l No BB już dawno przydałby się porządny remaster albo nawet i remake. Sekiro już graficznie był żyleta na ps4.
Opublikowano 12 września 20213 l No tej grze jak mało której przydałby się remaster. Niestabilne 30fps i framepacing mocno daje się we znaki. W coopie ta gra jest ledwo grywalna bo często dropi do 15 FPS, netcode też jest beznadziejny. Jim co ty odkurwiasz na boga
Opublikowano 12 września 20213 l Trzeba być serio poyebem żeby nie zrobić nawet podbicia rozdziałki dla gry z takim fanbasem. No mówię wam że jakbym spotkał Jima w ciemnej uliczce to dostałby bombe w ucho
Opublikowano 13 września 20213 l W dniu 8.09.2021 o 10:12, Dante napisał: To El Shaddai? Na czym ogrywane? Bo ciut za ładne, jak na tamte konsole.
Opublikowano 14 września 20213 l Tak, początek El Shaddai. Na początku września była premiera portu na Steam, czyli okazja zagrać ponownie.
Opublikowano 14 września 20213 l Wjeżdżam w kurwę. Znowu będę klnął jak chujowa w większości jest ta grę i łysol który ją robił.
Opublikowano 14 września 20213 l To teraz Ludwes przenieś się w 2010 rok bądź uroczym 14 letnim chłopcem o nicku pawciokratos który by wyzwał Ci wtedy matke jakbyś powiedział coś złego o god of war. Kupujesz konsolę specjalnie dla gry god of war 3 Po miesiącach jaranka do trailerów i jak kończysz grę to mówisz"przyjemny tytuł" nie no ja rozjebie tego łysiaka kiedyś, przysięgam, dajcie mi go do oktagonu