Opublikowano 14 września 20213 l Żeby dolać oliwy do ognia, to napiszę jeszcze tylko, że nie wiem jak to możliwe, ale w trójkę grało mi przyjemniej niż w dwójkę ( ), którą przechodziłem dwa lata Muszę ją odświeżyć kiedyś, ale nie chce mi się wracać do PS3 i tego chujowego dualshocka 3. Edytowane 14 września 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 14 września 20213 l Nie no młody ty mnie do zawału doprowadzisz @XM. to pewnie przez to że chłopak się napatrzył jak grasz w te swoje devil may kraje. Widzisz co z niego wyrosło
Opublikowano 14 września 20213 l 25 minut temu, Ludwes napisał: grałem w tamtym roku po raz pierwszy przyjemny tytuł Jeszcze brakuje żebyś napisał że to twój pierwszy god od war i najlepsza gra na PS3. A były takie osoby w 2010 roku, były. Ja to rozumiem ból papcia, dla mnie to bym jak schlap na ryj bandy japoncow z małymi siusiakami. Nigdy nie zawiodłem się tak na grze jak na trójce Kratosa.
Opublikowano 14 września 20213 l A tlou2? Jak dla mnie to tlou2 wyprzedziło tego gowa, no bez kitu, dikmen jest jeszcze większym chujem niz łysol.
Opublikowano 14 września 20213 l Godzinę temu, Ludwes napisał: Muszę ją odświeżyć kiedyś, ale nie chce mi się wracać do PS3 i tego chujowego dualshocka 3. Nie jest taki zły ten DS3. Ostatnio gram sobie w Diablo III i jestem pod wrażeniem, jak długo trzyma bateria - nie to co w tych następnych szrotach. Godzinę temu, XM. napisał: Nigdy nie zawiodłem się tak na grze jak na trójce Kratosa. A ja i owszem - inne "trójki" od Sony zawiodły mnie bardziej - Uncharted i Killzone. No i jeszcze jedna "trójka" - Bioshock Infinite.
Opublikowano 14 września 20213 l Godzinę temu, Faka napisał: A tlou2? Jak dla mnie to tlou2 wyprzedziło tego gowa, no bez kitu, dikmen jest jeszcze większym chujem niz łysol. Ajajajaj, no też, ale jednak bardziej na Kratosie.
Opublikowano 14 września 20213 l No bateria w ds3 jest cudowna i sprawia że jeszcze bardziej nienawidzę ds4 kurde chyba coś jest z tymi 3 od sony xD
Opublikowano 14 września 20213 l god of war 3? no nie powiem, przyjemna gierka, fajnie się grało w tym 2010 roku
Opublikowano 14 września 20213 l nie rozumiem hejtu na GoW 3, bardzo fajna gra ze znakomitym pacingiem (w przeciwieństwie do takiej dwójki). Sieka, sieka i narastający mayhem
Opublikowano 14 września 20213 l pamiętam jak dawno temu jako dzieciak zobaczyłem pierwsze kilkanaście minut trójki i pomyślałem sobie: ALE SIEKA no i później jak już zagrałem, to pomimo upływu lat i tak zrobiło to na mnie spore wrażenie - praktycznie zero pierdolenia i od samego początku daje się odczuć, że Kratos się nie zamierza pierdolić; no i grafika fajna później bylo już gorzej, ale nadal okej
Opublikowano 14 września 20213 l No początek gry to jest rozpierdol, grałem z twardym michałkiem no ale niestety jest też reszta gry
Opublikowano 15 września 20213 l Do dzisiaj nie wiem o co chodzi z tym łysym(zresztą ostatnio wyprowadził Star Warsy po wielu latach na prostą), ale przynajmniej wiem dlaczego już nie jesteś kratosikiem(kupowanie konsoli dla jednej gry zawsze jest niebezpieczne, mam limitkę PS4 z protezy Big Bossa, i tam zmarnowali potencjał na grę wszechczasów, a przynajmniej zeszłej generacji). Naczytałem się jeszcze, chyba nawet tutaj, narzekań o zakończeniu, a po zobaczeniu mówię sobie "nie no, pierdolnięci". Przy takim skurwysynie nie było innego rozwiązania niż Spoiler samobójstwo, ale chce zobaczyć w Ragnaroku, kto go wtedy pozbierał, wyleczył i zabrał do Laponii To była jazda bez trzymanki od początku do końca, GOW3, to jest synonim epickości. W zasadzie kojarzę, że dopiero przy tej grze zaczęto tego używać. No i ta grafika, GOW2 wyglądał jak z PS2.5, a trójka jak z PS3.5. Absolutnie najwyższa liga i wyciskanie 150% z konsoli. A ta muzyka? Ten nowy GOW się nie umywa. Coś tam doczytałem, że miała być walka z tytanem z milionem rąk, czy coś takiego, ale nie zdążyli. Niewiele to zmieniło. Być może ten pomysł trafił później do prologu Spoiler Ascension.
Opublikowano 15 września 20213 l Nie, w gow 3 na zakończenie miała być walka na szczycie olimpu gdzie w tle tytani walczą(a była tylko walka w środku gai), gigantyczny cerber przy wejściu do Hadesu czy chociażby Argos - gigant z setką oczu. Z Trójki najwięcej rzeczy wyleciało koniec końców. Hekatonchejra był w ascension + chyba Polifem w multi
Opublikowano 15 września 20213 l 13 minut temu, XM. napisał: Nie, w gow 3 na zakończenie miała być walka na szczycie olimpu gdzie w tle tytani walczą(a była tylko walka w środku gai), gigantyczny cerber przy wejściu do Hadesu czy chociażby Argos - gigant z setką oczu. Z Trójki najwięcej rzeczy wyleciało koniec końców. Hekatonchejra był w ascension + chyba Polifem w multi Rzeczywiście brzmi to zajebiście(szczególnie tytani walczący w tle), ale z grami tak już jest, że zawsze coś wypadnie(termin, budżet), albo nie będzie działać tak jak należy. Długo wyczekiwana Mafia 2 np. miała mieć broń białą, kilka zakończeń i możliwość wyboru do jakiej rodziny(były trzy) chcesz przynależeć oraz nieliniowe misje, ale ostatecznie i tak byłem zadowolony choć wiadomo, że zawsze może być lepiej.
Opublikowano 15 września 20213 l 14 godzin temu, Figaro napisał: nie rozumiem hejtu na GoW 3, bardzo fajna gra ze znakomitym pacingiem (w przeciwieństwie do takiej dwójki). Sieka, sieka i narastający mayhem Wpis, moja ulubiona część. Walka z Herkulesem, ja pierdoleeeee
Opublikowano 15 września 20213 l W dniu 12.09.2021 o 14:40, cotek napisał: Bloodborne (PS5 ) Jezu czemu u Ciebie to tak miernie wygląda ? Nie żeby u mnie lepiej ale jednak Genialna gra <3
Opublikowano 15 września 20213 l 1 minutę temu, iNETSTAR napisał: Jezu czemu u Ciebie to tak miernie wygląda ? No nie wiem co tak słabo xD
Opublikowano 15 września 20213 l 1 minutę temu, cotek napisał: No nie wiem co tak słabo xD Ja gram w 4k na monitorze 2k, i jest dużo lepiej niż na twoich
Opublikowano 15 września 20213 l 10 minut temu, cotek napisał: Panie ja tam się nie znam gdzie tu sie daje reakcje do posta lub plusy bo nie widze (pipi)a xD
Opublikowano 15 września 20213 l Akurat do zakończenia gowa 3 nic nie mam. Mam za to do większości gry. Jest okropna. Nie licząc etapu z kronosem mam wrażenie że w tej grze chuya się działo xD I ten okropny design lokacji które odwiedzamy, o jenysiu A jeszcze pojawia się ten wątek z pandorą to człowiek umiera w środku. Niby zwieńczenie trylogii i potężna zemsta ale nawet mimo tego że praktycznie co chwilę zabijamy jakiegoś boga to kompletnie tego nie czułem poza początkiem i końcem gry. To nie jest zła gra, po prostu w moim przypadku głównym sprawcą przez który się tak zawiodłem był hajp który urósł do niebotycznych rozmiarów. Ale dzięki temu od tamtej pory już tak nie robię i np. Po takim rdr2 nie oczekiwałem nic i dzięki temu miło się zaskoczyłem że tego nie popsuli
Opublikowano 15 września 20213 l No hajp najgorszy, oczekiwałem od RDR 2 mejsasza a dostałem bardzo dobry tytuł z przestarzałym designem i niedorobionymi mechanikami. Od tamtego momentu się już nie hajpuje na nic, straszna choroba.
Opublikowano 15 września 20213 l No tak naprawdę każda moja ulubiona gra to taka na którą nie czekałem albo nie wiedziałem nawet że istnieje xD
Opublikowano 15 września 20213 l 2 godziny temu, Pupcio napisał: No tak naprawdę każda moja ulubiona gra to taka na którą nie czekałem albo nie wiedziałem nawet że istnieje xD Coś w tym jest, takie gry, to też często czarne konie danego roku, bo myślisz, że grasz w byle gierkę, a okazuje się, że jest lepsza od tych hajpowanych, albo jest porównywalnie dobra. Tak miałem m.in z Lord of Shadow w 2010 r.(niby klon GOW), albo Metro Last Light(bo nie lubiłem jedynki).