Czoperrr 5 022 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) The Evil Within 2 Co to jest za tytuł Jedynka była dobra, ale kontunuacja jest świetna i żałuję, ze dopiero teraz za nią się wziąłem. Może to i dobrze? Jesień sprzyja takim tytułom i gram sobie dziennie w nocy po dwie godzinki. Edytowane 13 Października 2021 przez Czoperrr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Mi się nie podobała ta bardziej otwarta struktura, pozostała część gry lepsza. Choć i tak wolę bardziej jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ogrywam własnie teraz. Wczoraj były momenty ze screnshota. Bardzo mi siadło. Jedynka miała cięższy klimat ale tutaj na szczescie pierwsze 9 rozdziałów to prawie cały czas stealth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Zależy jak grasz, początkowo się czaiłem, później kiedy dopakowałem bronie zacząłem więcej strzelać lub po prostu biec z jednego punktu w Union do drugiego, bo tak najszybciej. Jest zdecydowanie łatwiej niż w jedynce, amunicji lub materiałów do jej wytworzenia jest ogrom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 299 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ja uwielbiam 1 i 2 tak samo. Kiedyś może trochę psioczyłem na to miasteczko w dwójce i ze klimat troche siadł ale chuy tam, to super gra była. Panie Spencer, proszę niech Pan tam rzuci na 3 część dla tango zrób dla gracza dobrze Panie spemcer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Spencer czyta forumka, zostało to już niejednokrotnie potwierdzone. Trójeczka to pewniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ten ray tracing to niby taka pierdoła ale muszę przyznać, że robi robotę. Swoją drogą bardzo przyjemny sandbox. Bujanie się na pajęczynie po Nowym Jorku wręcz relaksuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Chciałbym aby RT był standardem w każdej grze tej generacji. Nawet kosztem rozdzielności. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Po Avengersach które okazały się kwintesencją współczesnych gier AAA i gier usług, czas się trochę odchamić przy niszowym indyku jakim jest Sable i muszę przyznać się że ta spokojna eksploracja to całkiem miła odmiana od ciągłych wybuchów i akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Jak dobrze, że gierki AAA, w które gram są dużo ciekawsze i różnorodne niż te Avengers edit: W tym roku z AAA ograłem Ratcheta, Spidera Moralesa, Forze Horizon 4, Mario Bowser Fury (bo Madium i Psychonauts 2 to chyba nie AAA? Choć dla mnie to duże, bardzo dobry gry) i nawet w ich pobliżu nie postawiłbym tego generyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 kolejne ujęcia z Sable 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Od miesiąca byłem dostawcą, czas pograć w coś innego, aż Sam zrobił salto z zachwytu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 RDR2 jest w moim odczuciu idealną grą na krótkie sesje, w jednej poluję sobie na 3-gwiadkowe zwierzaczki, w innej gram w pokera, w kolejnej po prostu wyruszam w podróż po bezdrożach, a w następnej robię 1,2 misje główne. nic więcej mi nie trzeba, a już ponad 50h natrzaskane. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 mi w takiej swobodnej bezstresowej rozgrywce przeszkadzał dysonans ludonarracyjny, bo z jednej strony główna linia fabularna buduję klimat Spoiler obławy, a w późniejszych etapach również śmiertelnej choroby a z drugiej oferuje właśnie takie relaksacyjne aktywności jak granie w pokera czy polowanie na zwierzynę, na których ciężko mi się było skupić gdy gdzieś w tyle głowy zdajesz sobie sprawę z Spoiler powoli zaciskającej się pętli wokół twojego gangu i faktu że główny bohater niedługo umrze myślałem że epilog rozwiąże ten problem, ale kto grał w pierwszą część ten wie w którym momencie kończy się dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Kurde, nawet ładne te Avengersy Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Nawet spoko ta Forza Horizon 5 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Jezu, już nie dość, że się nie pisze skąd screeny to się opisuje innym tytułem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Wygląda na Anal Wake Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 przed Halo Infinite trzeba zdążyć skończyć innego dobrego fpsa czyli Doom Eternal Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Noo poprzedni Doom to jeden z moich ulubionych fpsow ale Eternal... achh jest wspanialy ale poziom trudnosci mnie zaoral( albo sie starzeje) Edytowane 3 Listopada 2021 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Ja Eternala dwa razy ograłem, raz na średnim a raz na wysokim i nie powiedziałbym ,że jest trudny. A nie mam jakoś specjalnych zdolności manualnych. Często się ginie na późniejszych etapach ale nie jest tak źle. Checkpointy są całkiem gęsto ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 No to wyjechałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 022 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Remedium na brzydką pogodę za oknem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Vámonos! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Jak nie lubię samochodzików to tak wygląda że chyba se ściągnę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi