Andreal 2 123 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Assassin's C..., tzn. Red Dead Rademption i piękna tęcza. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Piękna to jest gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Poyebane jest to jak ta gra dobrze wygląda. BTW klapki kochane, jak wrzucacie screeny z PS5, bo dysk pęcznieje od pięknych wrzutów którymi chciałbym się pochwalić. Jakiś pendrive czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 wysylam w wiadomosci na jakas grupe a potem sciagam sobie z tej grupy na apce w telfonie zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Wysłanie w wiadomości obcina mocno jakość. Jak nie zależy ci na "już muszę wrzucić na forumek w tej chwili", to skopiowanie na pendrive jest jedyną sensowną opcją, dopóki Sony nie odpali tego nowego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 5 minut temu, WisnieR napisał: wysylam w wiadomosci na jakas grupe a potem sciagam sobie z tej grupy na apce w telfonie zdjecie Discord? 1 minutę temu, Square napisał: Wysłanie w wiadomości obcina mocno jakość. Jak nie zależy ci na "już muszę wrzucić na forumek w tej chwili", to skopiowanie na pendrive jest jedyną sensowną opcją, dopóki Sony nie odpali tego nowego systemu. Oooo, super. Tak, zależy mi jednak żeby jakość tych zrzutów była możliwie jak najmniej skompresowana. Tzn. na tyle na ile pozwoli forumek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 W dniu 26.11.2021 o 14:15, Paolo de Vesir napisał: Discord? Wyślij do jakiegoś znajomego z PSN, albo stwórz sobie osobny profil i ustaw jako znajomego, żeby prawdziwym ludziom nie spamować, a następnie na apce ściągasz na telefon i wysyłasz na forumek. Jakością nie ma się co przejmować, bo tutaj i tak nikt nie zobaczy tych fajerwerków, a przynajmniej wrzucisz kilka screenów, zamiast jednego. Choć muszę przyznać, że KENA na PS4, mimo że w ruchu niesamowicie urokliwa to na screenach wychodzą te uproszczenia i niższa rozdzielczość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Ktoś wie dlaczego mimo posiadania domu z szybką podróżą nadal pobiera mi za nią kasę? Jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Bo opłata jest zmniejszana za rozwalone tablice szybkiej podróży. Rozbijesz wszystkie = darmowa szybka podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daro^^ 652 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 To w każdej części tak było ? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Tak w każdej Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Jeszcze jedna porcja z mojego GOTY 2021 (KENA Bridge of Spirits, PS4): 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Piękna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ano piękna. Po ostatnim wpisie Wrednego, aż miałem ochotę na kolejne przejście, ale to raczej w przyszłym roku dopiero. Ale ta ilość Rotów na ekranie w wersji PS4 to Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Mi tam nie przeszkadza - jak dla mnie jest optymalnie, bo by mnie wk#rwiała taka mała horda (aktualnie ponad 80 na liczniku - na PS4 max to 20, co za mną łazi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 33 minuty temu, ASX napisał: Piękna gierka Owszem, szkoda że walka tak bardzo ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Walka jest zajebista właśnie - prosta, ale oferująca sporo możliwości. Takie melee to o niebo lepsze niż w Horizon Zero Dawn, mimo podobnej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. WisnieR 2 700 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Nie mam słów już nawet. 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 GoT kozak gierka, mam już z 40h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Ja mam chyba już 450h, z czego znaczna większość w Legendach. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 W dniu 26.11.2021 o 13:51, Paolo de Vesir napisał: Poyebane jest to jak ta gra dobrze wygląda. BTW klapki kochane, jak wrzucacie screeny z PS5, bo dysk pęcznieje od pięknych wrzutów którymi chciałbym się pochwalić. Jakiś pendrive czy coś? Pen, konsola zrzuca dobrze w folder z nazwą z grą i od razu na foruma. 27 minut temu, WisnieR napisał: Nie mam słów już nawet. Też właśnie gram i nie wiem czy widziałem lepsze wykorzystanie i maskowanie niedoskonałości sprzętu. To jak to plastycznie połączono w całość to głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 2 godziny temu, Wredny napisał: Walka jest zajebista właśnie - prosta, ale oferująca sporo możliwości. Takie melee to o niebo lepsze niż w Horizon Zero Dawn, mimo podobnej broni. Dla mnie walka melee jest na podobnym poziomie co w Horizon właśnie - taka bez żadnej iskry. Mam wrażenie jakbym uderzał powietrze tym kijem a nie jakieś żywych przeciwników. Łuk jest za to o wiele lepszą bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Far Cry 6 Grafika nie najgorsza ale nierówna. Ładne obiekty, i niezłe tekstury mieszają się z kanciastymi niekiedy skałami i przenikającymi przez nie krabami. Coś czuję że szykuje się powtórka z Wildlands. Odsłanianie mapy wraz z lokalnymi bossami to skopiowany oklepany schemat. Lokalizacja pasuje mi jednak znakomicie bo lubię dżunglowe klimaty. Świetnie jest zrobione wędkowanie, bardzo fajna mechanika łowienia. Ba, można nawet modyfikować wędki! I tak na koniec to dużo można zarzucić Ubi i farkrajom ale w niebo nocą to skurczybyki potrafią. Po raz kolejny zachwycam się świetnie odwzorowanymi gwiazdozbiorami Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Całkiem ładnie wygląda nowe Halo i aż chce się je eksplorować 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 W dniu 2.12.2021 o 22:10, Square napisał: Ja mam chyba już 450h, z czego znaczna większość w Legendach. Uuu Horizon może czuć się zagrożony. Choć ma pewno jeszcze z jakieś 600h buforu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi