Opublikowano 6 kwietnia 20222 l Symulator farminga 22, dobry na odstresowanie się po oglądaniu telewizora. Edytowane 6 kwietnia 20222 l przez Boomcio
Opublikowano 6 kwietnia 20222 l Ależ bezduszne zbieranie plonów Nie wyobrażam sobie zbierać moich plonów w stardew valley jakimś kombajnem
Opublikowano 6 kwietnia 20222 l Widocznie nie jesteś fanem mechanizacji! Btw odwzorowanie maszyn (wszystkie na licencji) robi wrażenie.
Opublikowano 6 kwietnia 20222 l Właśnie pękł MP3 piękna to była przygoda to wrzucę jeszcze trochę screenów spoiler bo jednak z końcówki gry głównie Spoiler
Opublikowano 6 kwietnia 20222 l 12 godzin temu, Pupcio napisał: stardew valley to ma @Figarona parapecie.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Ładna ta gra, myślałem, że lokacje coś ucierpią przez ten otwarty świat ale jest dobrze, a słyszałem, że jeszcze nic nie widziałem
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l gra: Uncharted 4 z kolekcji Legacy of Thieves platforma: PS5 tryb: Performance Troszkę ciężko wyrazić mi słowami jak ta gra wygląda na ekranie, bo screeny tego nie oddają. Coś niesamowitego jeśli chodzi o plastyczność grafiki, oświetlenie, jakość modeli postaci. No i sama gra naprawdę mnie wciągnęła, potrzebowałem od dawna liniowej, nieangażującej gry (gameplay-wise, bo narracja i scenki to szczytowa forma medium). Swoją drogą każdy screen z Drakiem jest bezpośrednim zrzutem z ekranu, żadne koloryzowanie przez photo mode.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Też patrzyłem ze dwa razy i chyba będziesz musiał interweniować, bo ktoś przejął konto Vizira
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: nieangażującej gry (gameplay-wise, Bez przesady, po tym wiedziałem już że to on
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l 39 minut temu, balon napisał: Bez przesady, po tym wiedziałem już że to on Nie no, w ujęciu tego, że nie muszę uczyć się taktyk jak na raid w wowie ani uczyć mety w MtG. Chodzi mi o to, że mogę iść po jasno wyznaczonej ścieżce, strzelać headshoty, a powtórzenie walki na hardzie to 2-3 podejścia. Gra do której mogę w dowolnym momencie wskoczyć i fenomenalnie się bawić. Coś jak Ryse, Gearsy czy The Order, pure fun konsolowy. Potrzebowałem tego. No i to trochę nielegalne żeby gra z 2015 tak wyglądała i się tak ruszała. Na premierę ludzie pewnie niedowierzali, że to gra na czarnulke.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Chodzi mi o to, że mogę iść po jasno wyznaczonej ścieżce, strzelać headshoty, a powtórzenie walki na hardzie to 2-3 podejścia. Gra do której mogę w dowolnym momencie wskoczyć i fenomenalnie się bawić. Coś jak Ryse, Gearsy czy The Order, pure fun konsolowy. Potrzebowałem tego. Niby wiem o co chodzi, po czym porównujesz Uncharted do gier, gdzie chyba sam jeden rozdział (Madagaskar) jest większy i bardziej rozbudowane niż całe Order albo Ryse. No ale zgodzę się. Ta gierka to klasyczny fun konsolowy. Żadnych skilli, drzewek czy lotu.
Opublikowano 24 kwietnia 20222 l W Madagaskarze fajne było to, że to wciąż była dość liniowa przygoda - świetny pacing. No, ale CW na bok - jak poczytasz moje wrażenia z Uncharted 1, 2 czy TLOU:R to będziesz wiedział, że generalnie bardzo szanuję gamedev Niegrzecznych Psiaków.
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l Jak się nazywała ta blondyna Elena? Ale jej zrobili cycki jak typowej matce po 3 dzieci takie obdojone [emoji6]
Opublikowano 25 kwietnia 20222 l Mnie urzeka jest naturalność, ogólnie modele postaci momentami zakrawają na fotorealizm, a mimika jest zdecydowanie najlepsza w branży.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l The Legend of Zelda: Breath of the Wild czyli najlepsza gra na świecie, raz jeszcze żeby w tym smutnym życiu nawet Polak mógł zaznać graal'a gamingu.