Opublikowano 20 stycznia 20232 l To kumulacje gierek co grałem z okresu grubo ponad roku, wrzucam zbiorczo bo dawno mnie tu nie było
Opublikowano 20 stycznia 20232 l Ehhh słabi zagrajmerzy przecież to same hity lub legendy Psychonauts2 Uncharted Lost Legacy Arkham Knight Re8 Plaque Tale Tekken 7 Monkey island3 Ff9 z maguri mode Chained echeos Songs of conquest Ze switcha: Bowser fury Legend of mana Mh stories2 Metroid dread Metroid dread Mario party superstars Animal crossing Kirby Mario Strikers Xenoblade3 Bayonetta 3 Mario Rabbids2
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Co prawda nie gra (chociaż niektóre walking simy wiele więcej nie oferują pod względem gameplayu), ale słynne demo Matrixa, po roku czasu już na odpowiednim sprzęcie muszę przyznać, że robi, w poważne "GTA" w takiej oprawie bym sobie zagrał, nie powiem
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Panie gierkowy boże nie pozwól żeby gry były szarym realistycznym gównem bez krzty stylu
Opublikowano 21 stycznia 20232 l Nie no wiadomo, jakby wszystko tak wyglądało to po chwili by się taki realizm znudził, ale dla odmiany od nierealistycznych gierek pyknąłbym w taką realistyczną. Edytowane 21 stycznia 20232 l przez tjery
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Wyjdź na spacer w centrum duzego miasta, a będziesz miał to samo i to bez kręcenia suwaczkami, aaaa no i nie będziesz musiał czekać roku aby zobaczyć taką graficzkę.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 7 godzin temu, Pupcio napisał: Panie gierkowy boże nie pozwól żeby gry były szarym realistycznym gównem bez krzty stylu coś jak paleta kolorów w GTA IV
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Ten matrix to mam nadzieję że się robi, bo byłoby smutno jakby to w zamyśle miało być tylko samym demem
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 3 godziny temu, balon napisał: Wyjdź na spacer w centrum duzego miasta, a będziesz miał to samo i to bez kręcenia suwaczkami, aaaa no i nie będziesz musiał czekać roku aby zobaczyć taką graficzkę. No raczej nie będę miał tego samego, bo nie zrobię w takiej "grafice" tego czego będę chciał jak w gierce i nie wczuje się na kilkadziesiąt godzin w życie jakiegoś gostka, żeby poznać jego historie. Narzekanie na taką grafikę jest conajmniej dziwne, GTA IV idealnie by się nadawało do remastera na takim czymś, Rockstar w tej grze celował właśnie w taki większy realizm w oprawie (poza postaciami) tylko na tamten moment technologia im nie pozwalała tego zrobić.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l GTA IV miało cudny, komiksowy sznyt. Realizm był podkręcany przez modziaży.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 10 godzin temu, balon napisał: GTA IV miało cudny, komiksowy sznyt. Realizm był podkręcany przez modziaży. Komiksowy sznyt to nadawały postacie i ich wykonanie, samo miasto i zastosowana paleta kolorów nie miało w sobie nic z komiksowości. Mój screen bez żadnych modów, imo nie wygląda to komiksowo, a właśnie ma zacięcie "realistyczne".
Opublikowano 22 stycznia 20232 l No właśnie paleta kolorów miała sznyt komiksowy, napewno nie był to kierunek w realność. Może obecnie na jakiś hiper PC w wysokiej rozdzielczości to inaczej wygląda, ale na premierę na ps360 zniszczyło mnie tym unikatowym stylem graficznym.
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Sto lat minęło od ostatniego czasu gdy GTA4 widziałem na żywo/grałem ale w życiu bym nie powiedział, że miasto miało komiksowy sznyt. Też jestem zdania, że to wtedy była próba zrobienia go realistycznego. Wręcz pamiętam go praktycznie jako dwukolorowe - szare i brązowe xd
Opublikowano 22 stycznia 20232 l 2 godziny temu, balon napisał: No właśnie paleta kolorów miała sznyt komiksowy, napewno nie był to kierunek w realność. n-no nie bardzo
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Jedyny komiksowy sznyt jaki miała oprawa GTA IV to grafiki na okładce i ekranach ładowania. A w samej grze gra tak bardzo siliła się na realizm że oprawa była wyprana z kolorów bardziej niż centrum Sosnowca w pochmurne listopadowe popołudnie.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l 51 minut temu, ASX napisał: Jedyny komiksowy sznyt jaki miała oprawa GTA IV to grafiki na okładce i ekranach ładowania. Rozumiem, że ktoś nie widział tego w otoczeniu, ale nie zauważyć, że postacie nie były podkręcone komiksową kreską, to już dla mnie trochę niezrozumiałe.
Opublikowano 23 stycznia 20232 l najpierw piszesz: 8 godzin temu, balon napisał: No właśnie paleta kolorów miała sznyt komiksowy, a teraz ze chodziło ci że postacie były podkręcone komiksową kreską xD
Opublikowano 23 stycznia 20232 l Nie, dla nie, to i to było komiksowe (otoczenie mniej), więc nie wiem o jakich ty argumentach piszesz, chyba że jakiś bezbekowy obrazek chciałeś sobie wkleić. Ty za to piszesz, że nic nie było komiksowego w samej grze, to się odniosłem, że rozumiem twoją percepcję do otoczenia, ale do postaci już nie.