Opublikowano 18 lipca 20231 r Naruto to Boruto Shinobi Striker. Nadal wyjebiście się w to gra, tym bardziej że w odróżnieniu od ESO skuteczność bardziej zależna od skilla i podpiętych ninjutsu a nie samego gearu. A lubię tego szpila tym bardziej że jestem fanem anime Naruto. Jakby ktoś chciał posiekać mobki w co-opie albo wyskoczyć na pvp to chętnie pogram w wolnym czasie.
Opublikowano 24 lipca 20231 r Elder Scrolls Online. Nadal bawi i uczy że najlepsze profity z gry ma się grając ładnymi kobiecymi postaciami. Dużo graczy chce wtedy pomagać Bieganie solo po IC albo w grupce w Cyrodiil nadal dostarcza emocji!
Opublikowano 30 lipca 20231 r Niesamowite czasy że takie coś może wyświetlić przenosniak Edytowane 30 lipca 20231 r przez Daffy
Opublikowano 1 sierpnia 20231 r Jak sprawdzić czy klasa i build w ESO dają radę i się nadają do end gamingu? Ano robić dungeony solo
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r W dniu 19.07.2023 o 00:03, MEVEK napisał: Poezja kiedy obrazy sie rozjeżdżaja w grafikę 3D, a pomieszczenia maja wnętrza co to za gra?
Opublikowano 2 sierpnia 20231 r 8 minut temu, Crazy Horse napisał: Chrześniak przyjechał na wakacje? Młody jesteś boomcio to możesz nie pamiętać tego legendarnego torbacza TYLKO DO NIEGO C0RWA NIE STRZELAJ
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Kurde, ale fajna grę wyczailem w gp - figment 2. Przygodowa z elementami walki i prostymi zagadkami, gdzie akcja gry dzieje się w Umyśle. Musimy walczyć z koszmarami, naprawiać kompas moralności etc. No kurwa mega. Perspektywa zbliżona do DD czy Tunic, piękna grafika, cudowna muzyka i piosenki. Krótka bo na 4-5h przygoda, ale no jestem oczarowany.
Opublikowano 10 sierpnia 20231 r Dobra nuta w menu, aż się przypomina silent hill i wokal Mary Elizabeth McGlynn
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r W dniu 10.08.2023 o 14:10, XM. napisał: Kurde, ale fajna grę wyczailem w gp - figment 2. Przygodowa z elementami walki i prostymi zagadkami, gdzie akcja gry dzieje się w Umyśle. Musimy walczyć z koszmarami, naprawiać kompas moralności etc. No kurwa mega. Perspektywa zbliżona do DD czy Tunic, piękna grafika, cudowna muzyka i piosenki. Krótka bo na 4-5h przygoda, ale no jestem oczarowany. Wygląda bardzo fajnie, pobrane
Opublikowano 13 sierpnia 20231 r Ja Figment znałem od pierwszej części, poważna fabuła i kolorowy świat. Gierka porusza trudne tematy w przystępny sposób. W drugiej części dodali nieśmiertelnego pomagiera i młodszy gracz może złapać za pada. Szkoda, że nie ma dubbingu dla najmłodszych, ponieważ gra nie stanowi wielkiego wyzwania. Natomiast oryginalne głosy i piosenki to mistrzostwo. Boss fight: Spoiler
Opublikowano 13 sierpnia 20231 r Martha is Dead fajne smaczki w tym radiostacje z Gliwic, Wrocławia, Torunia czy Katowic (Katowice Nord Europa?). Ale do jasnej cholery co jest nie tak z optymalizacją tej gry? Na PC rwie momentami jak szalone, ściągnąłem na XSX i tam tylko w 1080p jest jako tako grywalne, w 4K totalna kaszana.
Opublikowano 22 sierpnia 20231 r Cudowna gra. Brakuje mi dobrego fpsa z czasów 2WŚ. Takiego klimatycznego i bez pierdół rodem z CoD WWII czy Vanguarda. Właśnie jak Allied Assault albo nawet Brothers in Arms. Albo CoD2.