Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak to revolver ale gram na emulatorze sonki 2, wcześniej też miałem tylko do czynienia z oryginałem na ps2 więc pierwsze słysze o tym glitchu ale raczej na spokojnie się tutaj da grać bez dead eye'a

• Lubię! 1
Opublikowano
21 godzin temu, Wredny napisał:

Robiłem sobie powtórkę filmowej trylogii Nolana i tak mnie naszło na odpalenie Arkham Knight.
Ja pierdzielę, jakie to jest ładne (mimo chujowej rozdzielczości) i jaki to ma klimat :fsg:

18aefe4ff7163-screenshotUrl-min.thumb.png.40aa8bcc85ebce5463aa4672701990ae.png

Sheeet. Ja w ogole zapomnialem o tej grze. Przy premierze byly jakies babole wiec dalem sobie spokoj. Teraz na nowej generacji to bedzie sie gralo  :obama:

Opublikowano
5 godzin temu, XM. napisał:

Jak się będzie grało jak gra jest rozmazana jak gówno.

Rozmazany jak gówno to jest RDRII, odpalony na PS5, ale Batman, mimo faktycznie niższej rozdzielczości, wygląda naprawdę zjawiskowo.
Choć faktycznie fajnie byłoby, gdyby dali jakiegoś boosta, zarówno do grafiki, jak i do performance.

Opublikowano
W dniu 12.10.2023 o 19:39, PiotrekP napisał:

W ETS2 się wozi bułki i wędliny, a w ATS... chleb tostowy i masło orzechowe.

ats_20230709_104808_00.png

ats_20230902_211218_00.png

ats_20230902_211239_00.png

Do tego nowego Truck Driver The American Dream się przymierzasz? Niedawno była premiera na konsolach, ale podobno bardzo zabugowany i dużo do łatania.