ASX 14 716 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Po 100 godzinach skończyłem Starfielda i mi się podobało. Poniżej kilka screenów których chyba nie wrzucałem 6 3 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Super miejscówki, dobrze to wygląda. 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Polecam zagrać, miałbyś szanse z 1000-1500h tam wykręcić. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia 24 minutes ago, ASX said: Po 100 godzinach skończyłem Starfielda i mi się podobało. Poniżej kilka screenów których chyba nie wrzucałem Na ultrawide wygląda jeszcze lepiej Starfield skończyłem na PC, na konsoli nie dałem rady w to grać bo wygląda słabo, chodzi w 30 i na lądzie nie grało mi się przyjemnie. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Na ultrawide wszystko wygląda lepiej 1 Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Dla odmiany kapkę klasyki - świeża aktualizacja HoM&M III HoTA: 2 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia @stoodio I jak wrażenia z nowego miasta? Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Bycie zagrajmerską stulejką to moja pasja 1 4 1 Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dlaczego nikt mi nie powiedział, że istnieje "Ace Combat" z samolotami śmigłowymi? Zupełnie przypadkiem się dowiedziałem sprawdzając wiki serii... Po trzech misjach zapowiada się świetnie. Solidny "AC" w nieco innych klimatach. 2 Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Sky Crawlers: Innocent Aces (Wii) Śmieję się, bo faktycznie, gdybym nie sprawdził Wiki Ace Combat i co dokładnie stworzyło Project Aces, to o grze pewnie bym się nie dowiedział. Nawet na forum raptem garstka wyników wyszukiwania po tytule. 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ace Combat: Z Samolotami Śmigłowymi, napisał przecież. Cytuj
Igor67 142 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia The Last of Us Part I - powtórka przed kolejnym przejściem drugiej części. 2 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Boltgun - świetny shooter, tym razem drugie przejście na PC. Spoiler 2 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Bardzo ładny styl graficzny, taki trochę pixel art ale z duszą Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Jak komuś ten styl pasuje to Prodeusa polecam. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Mam Prodeusa na PC i Switchu właśnie ale przegryzę teraz strategią. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Lords of The Fallen 2023 (PC) Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Cute demoniczna owieczka z cult of the lamb. Śliczna jest ta gierka 2 Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia To już dekada od ostatniej części Raymana 2 2 Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Fajna ta Puma, dobrze się prowadzi. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Persona 4 life... Spoiler Najlepsza ekipa. 2 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Kampania Jill skończona. Czas na Krzysztofa Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Nurkuję sobie, łapię rybki, prowadzę knajpę z sushi, w Dawidzie, Nurku. Absolutnie niesamowita gra, racząca nas nowościami i kontentem przez cały czas (a mam już 20 godzin). Masę serca włożono w ten tytuł i to czuć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi