Opublikowano 6 stycznia 20241 r Po 100 godzinach skończyłem Starfielda i mi się podobało. Poniżej kilka screenów których chyba nie wrzucałem
Opublikowano 6 stycznia 20241 r 24 minutes ago, ASX said: Po 100 godzinach skończyłem Starfielda i mi się podobało. Poniżej kilka screenów których chyba nie wrzucałem Na ultrawide wygląda jeszcze lepiej Starfield skończyłem na PC, na konsoli nie dałem rady w to grać bo wygląda słabo, chodzi w 30 i na lądzie nie grało mi się przyjemnie.
Opublikowano 9 stycznia 20241 r Dlaczego nikt mi nie powiedział, że istnieje "Ace Combat" z samolotami śmigłowymi? Zupełnie przypadkiem się dowiedziałem sprawdzając wiki serii... Po trzech misjach zapowiada się świetnie. Solidny "AC" w nieco innych klimatach.
Opublikowano 9 stycznia 20241 r Sky Crawlers: Innocent Aces (Wii) Śmieję się, bo faktycznie, gdybym nie sprawdził Wiki Ace Combat i co dokładnie stworzyło Project Aces, to o grze pewnie bym się nie dowiedział. Nawet na forum raptem garstka wyników wyszukiwania po tytule.
Opublikowano 10 stycznia 20241 r The Last of Us Part I - powtórka przed kolejnym przejściem drugiej części.
Opublikowano 10 stycznia 20241 r Boltgun - świetny shooter, tym razem drugie przejście na PC. Spoiler
Opublikowano 16 stycznia 20241 r Nurkuję sobie, łapię rybki, prowadzę knajpę z sushi, w Dawidzie, Nurku. Absolutnie niesamowita gra, racząca nas nowościami i kontentem przez cały czas (a mam już 20 godzin). Masę serca włożono w ten tytuł i to czuć.