ASX 14 662 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Prawda jest taka że nawet photomode nie pomoże jeśli ujęcia są po prostu kiepsko skadrowane, nie ma kompozycji, a screen został zrobiony przy niekorzystnym oświetleniu Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca (edytowane) Evil West odpalony na telefonie z chmury :p Edytowane 25 marca przez SnoD 3 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca (edytowane) Chyba każdy wcześniej czy później musi przyjąć dawkę tego raczka by na własnej skórze się przekonać co odwalili Edytowane 25 marca przez Daffy 2 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Powrót po czterech latach do najlepszego singlowego FPSa poprzedniej generacji (a może i w ogóle?): 2 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 11 godzin temu, Ukukuki napisał: A ja nie lubię trybu foto bo oszukuje jak gra wygląda wole jego zrzuty które pokazują jak faktycznie jest niż marketingowe podejście. Tylko, że Avatar nigdy nie wyglądał tak chujowo, jak na tych jego screenach i tylko foto mode pozwala na choćby częściową prezentację, jak ta gra wygląda w ruchu. 1 Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca 1 godzinę temu, Rozi napisał: Powrót po czterech latach do najlepszego singlowego FPSa poprzedniej generacji (a może i w ogóle?): Wygląda super, szkoda że nie wiem co to za gra ;/ Cytuj
Beelzeboss 316 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Jeszcze sie do tego przyznajesz, casualu. Cytuj
Rtooj 1 634 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Znalazłem, nieskończyłem jedynki, nie brałem się za dwójkę. Znacznie wolałem klimaty trójki. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca tak wymodelowane pieski są w American Truck Simulator. A silników im się robić nie chciało Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Bo piesek był pewnie w paczce kupionych assetów. 1 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca I jeszcze parę z Evil West na telefonie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca (edytowane) Dragon's Dogma 2 (PC) Wizyta w burdelu A tutaj wyjście w góry Atak na Gryfa Ryneczek na zakup nowej tarczy i mieczyk dostałem w prezencie ładny <3 Drużyna pierścienia przed kolejną wyprawą Edytowane 26 marca przez KrYcHu_89 3 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Dragons Dogma 2Najemnik spotkany na szlaku 1 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Ta gra jest czasami piękna :D. ostatnie screeny, bo lecę fabułkę zaraz Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Hej chłopaki, wpadłem Wam ruszyć serduszka screenami z PGR4. Niestety są one stopklatkami z capture card, więc nie są idealnej jakości. No ale jak się w to gra, matuchno kochana 8 1 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Forgive me father 2, klimacik calkiem calkiem, nawet nie wiedzialem ze to polski tytul 3 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca W dniu 27.03.2024 o 15:57, Pupcio napisał: Chyba nie muszę podpisywać? Would you kindly podpisać screena ? Nie no, trzeba czekać na Judasza bo tego typu fpsy aktualnie nie powstają. 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca 4 godziny temu, Bielik napisał: Nie no, trzeba czekać na Judasza bo tego typu fpsy aktualnie nie powstają. Ależ powstają, jak najbardziej (Atomic Heart) 2 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi