KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 3.04.2024 o 21:55, balon napisał: No elo letterboxy na pół ekranu ostatnio znowu w modzie Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia The Invincible - piękne widoki, fajna gra 8 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia (edytowane) Bez trybu foto, to te screeny z Eldena takie sobie wychodzą. Ale ta zbroja Nocnej Kawalerii, z tym kapturem i Kłem (plus tarcza i łuk)- świetny secik Edytowane 7 kwietnia przez PiotrekP 2 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 27 minut temu, SebaSan1981 napisał: A gdzie tytuł gry? to od Krzyśka? Coral Island. Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia Gears od War i Medal of Honor Airborne 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 2024, ludzie dalej nie rozumieją, aby podpisać obrazka. 1 1 Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 7 kwietnia Opublikowano 7 kwietnia 11 minut temu, Figaro napisał: 2024, ludzie dalej nie rozumieją, aby podpisać obrazka. Może zmienić tytuł tematu na "wrzuć screena i podpisz z jakiej to gry" Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia (edytowane) Hitman Absolution HD (PS5) Z cyklu "klasyka w wykonaniu Cichego Zabójcy" Spoiler Edytowane 13 kwietnia przez Paolo1986 2 Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Fajny ten Rise of Ronin Spoiler Tak naprawdę do Xuan Yuan Sword 7 1 Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Bugs Bunny & Taz: Time Busters 1 3 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Ale brzydki upscale rozdziałki. 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Ale mi się ta gra nie podobała. Po wspaniałym Lost in Time to ta częśc z Tazem to nudy max, zero duszy Lost in Time. Ale wcześniejsza gra tego studia - The Grinch, mimo, że trochę balas, to ma tę DUSZĘ Lost in Time i kilka fajnych momentów, więc można się zainteresować. Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia No jestem po pierwszym świecie i rzeczywiście ostry downgorad przy lost in time ale i tak miło się gra. Dziwną budowe ma ta gra. Z głównego hubu przenosimy się do hubu tematycznego a z niego do mikro lvli i minigierek. No i motyw z dwoma postaciami jak narazie zbędna głupota Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia To do coopa jest. Mi się bardzo podobała gra. Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia No w sumie racja w coopie może być spoko chociaż i tak taz jest mocno zdauniony przy bugsie Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Kingdom Come Deliverence "Kodeks honorowy zabrania szlachcicom budowania czegokolwiek!" Obraza uczuć religijnych 2 1 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Stellar Blade Demo. Odnalazłem wrak Wołgi czyli +1 dla gry! Najlepsze połączenie jakie może być - skowyrna dupeczka, robale do chlastania i ruskie samochody Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi