GearsUp 202 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia 14 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Stellar Blade Demo. Odnalazłem wrak Wołgi czyli +1 dla gry! Najlepsze połączenie jakie może być - skowyrna dupeczka, robale do chlastania i ruskie samochody Ugh to chromatic abberation da się wyłączyć w menu? Jeden z efektów, którego bardzo nie lubię w grach. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Grounded - a jakże! Jako wielki fan gier survivalowych czekałem na tą grę. No i jest super, wszystko śmiga bezproblemowo, cały setting, poruszanie i techikalia są super. Gra jest dość wymagająca, pająki kąsają mocno! Póki co gram sam i ciekaw jestem czy da się ją przejść solo.. 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia 14 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Grounded - a jakże! Jako wielki fan gier survivalowych czekałem na tą grę. No i jest super, wszystko śmiga bezproblemowo, cały setting, poruszanie i techikalia są super. Gra jest dość wymagająca, pająki kąsają mocno! Póki co gram sam i ciekaw jestem czy da się ją przejść solo.. Nie wiem, jakie są trofea w pełnej wersji, ale jak na XBOXie było w trialu to wbiłem solo calaczka, więc jak najbardziej wszystko solo do zrobienia. 1 Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Fallout 4 na modach (PC) Modowanie zajęło trochę czasu ale tez dało sporo frajdy. 4 1 Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Fallout przejmuje ten temat. Fallout New Vegas aka jedyny dobry fallout 3d 4 3 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia Ależ klimacik wylewa się z tego ujęcia Pamiętam, jak to przechodziłem w 576p i 14fpsach na PS3 Ja tam lubię wszystkie Fallouty 3D, a serial jak widać sporo osób nakręcił na powrót. Z ciekawości odpaliłem sobie Fallout 4 (wersję PS4 na PS5), żeby sobie przypomnieć, jak to przed patchem wyglądało i z marszu cyknąłem z 10 fotek, bo ten świat jest przepiękny 5 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia F4 dostał teraz jakiegoś patcha na XSX? Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Assassin's Creed Mirage (PS5) Odpaliłem sobie demko dla sprawdzenia. Pewnie za jakiś czasie kupię pełną wersję Cytuj
Szermac 2 745 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) STELLAR BLADE (PS5) macie na zachętę Spoiler Edytowane 26 kwietnia przez Szermac Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Stellar Blade (PS5) Dla odmiany w vanilla suite Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 7 godzin temu, balon napisał: F4 dostał teraz jakiegoś patcha na XSX? Zgadza się. Ja też się błąkam po Pustkowiach: 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 13 minut temu, Rozi napisał: Zgadza się. Ja też się błąkam po Pustkowiach: I co dobrze śmiga? Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Dostał patcha na wszystkie systemy, na PS pierwszy raz masz okazję zagrać w 60 klatkach, na Xboxie rozdziałka skoczyła do góry względem FPS Boosta. Jak nie grałeś to lepszego momentu już nie będzie. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Brak trybu foto na premierę to póki co jedyny minus Stellar Blade 2 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Dałem serduszko bo wiem co to za gra, choć nieopisana Oczywiście Horizon Forbidden West 2 1 1 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Edytowalne o tytuł @Qbonjakie mody wgrywałes bo wygląda mega Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 32 minuty temu, Daffy napisał: Edytowalne o tytuł @Qbonjakie mody wgrywałes bo wygląda mega Muszę później jakoś spisać i Ci wrzucę, bo modów jest około setki razem, biorąc pod uwagę nie tylko graficzne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi