balon 5 355 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 5 godzin temu, Qbon napisał: Tak, wszystko na max, Ray tracing na max plus mody, parę graficznych i parę wpływających na gameplay, między innymi lepsze animacje w walce, sprzęt rtx 4080 i Ryzen 7800x3d. Ile trzeba mieć na taki sprzęt? Z 8 tys styknie? Ofc bez TV. Cytuj
SnoD 2 323 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja 18 minut temu, balon napisał: Ile trzeba mieć na taki sprzęt? Z 8 tys styknie? Ofc bez TV. Kolego, sam RTX to 4-5 kafli 1 Cytuj
Qbon 344 Opublikowano 12 maja Opublikowano 12 maja (edytowane) 2 godziny temu, balon napisał: Ile trzeba mieć na taki sprzęt? Z 8 tys styknie? Ofc bez TV. Raczej bliżej 10k. Ja składałem tego kompa w okolicach Black friday, parę rzeczy udalo się trochę taniej, rtx 4080 wtedy kosztował mnie jakieś 5600 zł, dodaj jeszcze resztę no ale karta wiadomo, najdroższa ze wszystkich podzespołów. Oczywiście to przy założeniu, że składasz wszystko od zera, tak jak ja robilem, razem z obudową, wszystkim, później już jak za parę lat np robisz upgrade karty no to już inaczej bo patrzysz tylko na to. Kompa mam podłączonego do oleda , i gram padem w ten sam sposób jak na konsoli, nawet jakbym chciał to mogę ustawic żeby Steam się uruchamiał na starcie w trybie big picture i jest dashboard podobny do konsolowego. Sprzęt kosztował ale szczerze? Nie żałuję ani grosza, komp i to co on oferuje wart tej kasy, czuć każdy, jeden grosz, można by się na ten temat rozpisać no ale tu nie dział od tego. Edytowane 12 maja przez Qbon 1 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 307 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Za niedługo nowe serie kart, myślę, że warto poczekać, na pewno dużo kart wtedy pojawi się na allegro i od forumowiczów w specjalnej promocji xD. Cytuj
Qbon 344 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Dobra, obiecuję, że to już ostatnie Jestem w zasadzie w pełni zadowolony z wyglądu Wiedźmina, nic już nie ma sensu kombinować, tutaj jest trochę screenów z takich leśnych klimatów. 3 2 Cytuj
Plackus 421 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Strasznie ciemne te screeny Ch.a widać 1 1 Cytuj
GearsUp 224 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Bo black jest crushed, na wszystkich screenach wiedźminowych Cytuj
teddy 6 888 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Cudowny ten wiedzmin. Backlog na 5 lat do przodu a po tych screenach kusi zeby wrocic i ograc wszystko ponownie od zera xD Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Też mi właśnie te screeny narobiły smaka xD mój problem z wiedźminem jest taki że zaraz będzie 10 lat od mojego jedynego przejścia a ja wszystko perfekcyjnie pamiętam, tak dobra była to gerka 1 Cytuj
teddy 6 888 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 10 lat ja pierdole. W3 jako retro gaming Ja podstawke pamietam bardzo dobrze, dodatki jakos mniej, moze tylko je sobie ukoncze dla odswiezenia? Screen zeby nie offtopowac za bardzo. Po ograniu F1 czas na F2 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 7 minut temu, Pupcio napisał: Też mi właśnie te screeny narobiły smaka xD mój problem z wiedźminem jest taki że zaraz będzie 10 lat od mojego jedynego przejścia a ja wszystko perfekcyjnie pamiętam, tak dobra była to gerka Wydaje ci się, bo rośniesz. Jak zaczniesz ogrywać to pewnie nie raz się za głowę złapiesz, że tego nie pamiętasz, a to pamiętasz inaczej. Przynajmniej ja tak mam. Cytuj
Qbon 344 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 2 godziny temu, Plackus napisał: Strasznie ciemne te screeny Ch.a widać Tak, to samo było jak kiedyś wrzuciłem z Alana Wake 2, w grze wygląda normalnie, bo gra jest wyświetlana w HDR, na screenach jak patrzę na tv u siebie to widać ale później z innego źródła już na forum po wrzuceniu to faktycznie te ciemniejsze sceny są słabo czytelne. I tak screeny w pełni nie oddadzą tego. 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Też mi właśnie te screeny narobiły smaka xD mój problem z wiedźminem jest taki że zaraz będzie 10 lat od mojego jedynego przejścia a ja wszystko perfekcyjnie pamiętam, tak dobra była to gerka Ja już chyba z 5 raz ogrywam, pamiętam wszystko ale w to się wciąż tak dobrze gra, świat, eksplor, questy, walka po dodaniu innych animacji na modyfikacji, wszystko generalnie, w to można grać zawsze 1 Cytuj
Plackus 421 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja W co ostatnio gierkowane Sand land aż się prosi o screenshoty 1 Cytuj
Krzysztof93 1 328 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition [PS5] 2 3 Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 18 lat na karku i odbicia w lustrach, a teraz jakieś rejtrejsingi są wymagane. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 307 Opublikowano 17 maja Opublikowano 17 maja FF XIV (PC) Spoiler Kocham Sqaure Enix <3 Cytuj
Paolo1986 755 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja (edytowane) Dying Light 2 (PS5) Spoiler Z cyklu: welcome on board, tickets please Edytowane 20 maja przez Paolo1986 1 Cytuj
SebaSan1981 3 612 Opublikowano 19 maja Opublikowano 19 maja Fallout4 na PS5. Calaczek idzie dość szybko. Po ostatnim update gra prezentuje się solidnie i działa bez wywalania do dasha. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi