teddy 6 854 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca > enters > kills all the demi gods > burns down the erdtree > becomes the elden lord > doesnt elaborate > leaves Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Saints Row 2. Czarny płaszcz i odpowiedni styl walki- prawie jak w Matrixie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Dzięki wielkie @ubisoftpolska za udostępnienie przedpremierowego demka assasin creed shadows. Narazie wole grać Jaske, fajnie oddali nienawiść do narodu japońskiego w jego brutalnym movemencie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca UE ukończone, teraz dwojeczka. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Krzysiek Czerwonopolski w pełnej okazałości - Resident Evil Director's Cut na PS5: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Senua's Saga: Hellblade II (XSS) Jakie ta filmogra ma udźwiękowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Assassin's Creed Odyssey PC 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca WRC generations 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Herosy 3 ogrywane na lapku z podpiętym doń telewizorem 28cali. Mapa a jakże - Europa i poszukiwanie emigrantów w północnej Afryce Eksploracja regionu Skyrim w Elder Scrolls Online. Czasem trzeba odpocząć od najazdów na zamki w PvP. Trochę Gerwazego Trzeciego i zadanie z najbrzydszym człowiekiem na świecie. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Miałem coś napisać o grze po przejściu na chyba 100%, ale jakoś strach cokolwiek mówić, jak żyję (a pamiętam prawdziwe wojenki internetowe, o MGS2, FF8, Halo itd. hehe) to nie widziałem tak dziwnego dyskursu o grze. A szkoda. Niemniej - obrazki zrobiłem, i sobie na nie lubię popatrzeć. Stellar Blade, jak może już ktoś powiedział, to gra z ładną bohaterką, i wieloma strojami, niektórymi ciekawymi, innymi dość absurdalnymi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 251 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca The Last of Us Uncharted: Drake's Fortune Tekken 3 Tomb Raider Journey Heavy Rain Metal Gear Solid 2 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Zapomniałeś o DMC który chyba był najfajniej zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza
HenrykIggO 251 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 41 minut temu, oFi napisał(a): Zapomniałeś o DMC który chyba był najfajniej zrobiony A był, był, potwierdzam. Poza tym pojawiło się wiele innych gierek, ale wstawiłem tylko te, których jestem fanbojem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Tam co chwilę to inna gierka jest. Pięknie to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Trochę Ewki byście przypadkiem nie zapomnieli kto będzie GOTY w tym roku 4 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca @oFi gdzie ten tryb foto?? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca No niby robią Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 20 godzin temu, ogqozo napisał(a): Nawet nie wiedziałem, że to na Switcha wyszło Wolę jednak wersję PS5, z której oFi wrzucił 2 godziny temu, oFi napisał(a): Trochę Ewki byście przypadkiem nie zapomnieli kto będzie GOTY w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Shin Megami Tensei V: Vengeance Nowy wątek fabularny: 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Juz myslalem sobie ze to jakis filtr w S.Blade Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 22 minuty temu, MEVEK napisał(a): Juz myslalem sobie ze to jakis filtr w S.Blade Atlus zdecydowanie w formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Kurde, backlog mi rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 10 minut temu, MEVEK napisał(a): Kurde, backlog mi rosnie Masakra jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 6 godzin temu, MEVEK napisał(a): Kurde, backlog mi rosnie Mi co innego urosło. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Dokladnie o to mi chodzilo. Slowo kluczowe "log" Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi