Opublikowano 10 czerwca 202410 cze > enters > kills all the demi gods > burns down the erdtree > becomes the elden lord > doesnt elaborate > leaves
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Saints Row 2. Czarny płaszcz i odpowiedni styl walki- prawie jak w Matrixie
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Dzięki wielkie @ubisoftpolska za udostępnienie przedpremierowego demka assasin creed shadows. Narazie wole grać Jaske, fajnie oddali nienawiść do narodu japońskiego w jego brutalnym movemencie
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Krzysiek Czerwonopolski w pełnej okazałości - Resident Evil Director's Cut na PS5:
Opublikowano 12 czerwca 202412 cze Senua's Saga: Hellblade II (XSS) Jakie ta filmogra ma udźwiękowienie
Opublikowano 13 czerwca 202413 cze Herosy 3 ogrywane na lapku z podpiętym doń telewizorem 28cali. Mapa a jakże - Europa i poszukiwanie emigrantów w północnej Afryce Eksploracja regionu Skyrim w Elder Scrolls Online. Czasem trzeba odpocząć od najazdów na zamki w PvP. Trochę Gerwazego Trzeciego i zadanie z najbrzydszym człowiekiem na świecie.
Opublikowano 13 czerwca 202413 cze Miałem coś napisać o grze po przejściu na chyba 100%, ale jakoś strach cokolwiek mówić, jak żyję (a pamiętam prawdziwe wojenki internetowe, o MGS2, FF8, Halo itd. hehe) to nie widziałem tak dziwnego dyskursu o grze. A szkoda. Niemniej - obrazki zrobiłem, i sobie na nie lubię popatrzeć. Stellar Blade, jak może już ktoś powiedział, to gra z ładną bohaterką, i wieloma strojami, niektórymi ciekawymi, innymi dość absurdalnymi.
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze The Last of Us Uncharted: Drake's Fortune Tekken 3 Tomb Raider Journey Heavy Rain Metal Gear Solid
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 41 minut temu, oFi napisał(a): Zapomniałeś o DMC który chyba był najfajniej zrobiony A był, był, potwierdzam. Poza tym pojawiło się wiele innych gierek, ale wstawiłem tylko te, których jestem fanbojem.
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze Trochę Ewki byście przypadkiem nie zapomnieli kto będzie GOTY w tym roku
Opublikowano 14 czerwca 202414 cze 20 godzin temu, ogqozo napisał(a): Nawet nie wiedziałem, że to na Switcha wyszło Wolę jednak wersję PS5, z której oFi wrzucił 2 godziny temu, oFi napisał(a): Trochę Ewki byście przypadkiem nie zapomnieli kto będzie GOTY w tym roku
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 22 minuty temu, MEVEK napisał(a): Juz myslalem sobie ze to jakis filtr w S.Blade Atlus zdecydowanie w formie
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 10 minut temu, MEVEK napisał(a): Kurde, backlog mi rosnie Masakra jest xD
Opublikowano 18 czerwca 202418 cze 6 godzin temu, MEVEK napisał(a): Kurde, backlog mi rosnie Mi co innego urosło.