Rooofie 157 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października pierdole, znowu trzeba wstawać rano robić dla tego starego pierdziela pana radzika uszanowanko kierowniku złoty 2 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Wczorajszy zachód słońca był zjawiskowy. 4 1 Cytuj
Ukukuki 7 008 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 30 minut temu, Dud.ek napisał(a): Wczorajszy zachód słońca był zjawiskowy. Co to masz tam wpięte? Oryginał od Philipsa czy kopia od Chińczyków? Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Ambilight, na co dzień nie korzystam z tego tv, bo to pokój syna ale jak jest okazja to robi robote jak za pierwszym razem. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Fajnie to wygląda. Te doczepiane taśmy dają radę? Nie ma problemu z nagrzewaniem cienkiej matrycy oleda? Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada Horizon Forbidden West. Ale to każdy wie. 2 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada Sonic X Shadow Generations potrafi być mega klimatyczne. 3 Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Myślałem ze to jakiś ruski Fake ale naprawde ktos konwertuje gry ze switcha na pc . Można uruchomić nawet 4K i wygładzanie krawędzi 1 Cytuj
DarkStar 92 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Gdzie ta konwersja? Przecież to emulator Ryujinx. Czegoś nie widzę? W dniu 2.11.2024 o 12:01, Square napisał(a): Fajnie to wygląda. Te doczepiane taśmy dają radę? Nie ma problemu z nagrzewaniem cienkiej matrycy oleda? Mam taniego naklejanego LED stripa od stycznia 2023. Co prawda tym samym mnie straszył serwisant, ale póki co nic się nie dzieje z matrycą. Akurat wczoraj oglądałem recenzję zestawu Lytmi: https://youtu.be/Ia-MNyJrkDw (miało być osadzone, ale forum nie lubi tego linku ) Kiedyś mi się wydawało, że chcę Ambilighta, ale w praktyce jak widzę te latające kolory, to mi przeszkadzają. Lubię mieć światełko za TV (wcześniej mi się męczyły oczy), ale takie jak mam - neutralne i statyczne o barwie zbliżonej do 6500K. 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Yakuza 3 remastered. Te buteleczki w tle jakoś, nie wiem, tarmoszą swoją estetyką. W ogóle wizualnie bardzo mi się podoba ta gierka! 1 Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 17 godzin temu, DarkStar napisał(a): Gdzie ta konwersja? Przecież to emulator Ryujinx. Czegoś nie widzę? Chodziło mi o to że nie jest to emulator plus gra do pobrania tylko instaluje się jak każda inna grę na pc Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 34 minuty temu, Qbon napisał(a): Horizon Zero Dawn remastered Bez żadnych filtrów? Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Bez żadnych filtrów? Z filtrami. Zrobiłem preset w reshade, korekcja kolorów, oświetlenie i gra wygląda dużo lepiej z tym niż vanilla. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Wiedźmak 3 na PC, bez modów, co zresztą widać. 1 3 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Przepięknie to wygląda, mam nowego PC i obczaic na tym Wiedźmina to chyba obowiązek, tylko czasu brak. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada @bartiz jak dorzucisz mody to będzie "jak życie". U mnie jest na uber detalach bez RT. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada W dniu 10.11.2024 o 17:27, Qbon napisał(a): Z filtrami. Zrobiłem preset w reshade, korekcja kolorów, oświetlenie i gra wygląda dużo lepiej z tym niż vanilla. No tak średnio na tych screenach - wyprane z barw i rozmazane. Rozumiem, że modami było celowane w jakiś bardziej realistyczny wygląd, ale na tych screenach wygląda to brzydko. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Teraz, Wredny napisał(a): No tak średnio na tych screenach - wyprane z barw i rozmazane. Rozumiem, że modami było celowane w jakiś bardziej realistyczny wygląd, ale na tych screenach wygląda to brzydko. Kwestia gustu. U mnie w ruchu w czasie gry wygląda zajebiście, lepiej na pewno niż bez, bo w standardzie wszystko jest zbyt kolorowe. Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 12 minut temu, Wredny napisał(a): No tak średnio na tych screenach - wyprane z barw i rozmazane. Rozumiem, że modami było celowane w jakiś bardziej realistyczny wygląd, ale na tych screenach wygląda to brzydko. Rozmazane tylko jak nie klikniesz w screena, po kliknięciu masz w pełnej rozdzielczości, nic rozmazanego tam nie ma a kolory, wiadomo, kwestia gustu, ja akurat też Horizona wole bardziej kolorowego jak w vanilli, chociaż nie wiem jak to wygląda w tym remasterze, bo nie grałem. Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada 13 minut temu, tjery napisał(a): Rozmazane tylko jak nie klikniesz w screena, po kliknięciu masz w pełnej rozdzielczości, nic rozmazanego tam nie ma a kolory, wiadomo, kwestia gustu, ja akurat też Horizona wole bardziej kolorowego jak w vanilli, chociaż nie wiem jak to wygląda w tym remasterze, bo nie grałem. One są zrobione w grze z hdr-em to wiadomo, że są nieco prześwietlone wtedy jak się obejrzy już poza grą, może o to chodzi. Normalnie to tam nic rozmazanego nie moze być jak gra odpalona jeszcze w 4k z DLAA. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada Spoko, oceniłem bez klikania, tak jak @tjery napisał - faktycznie ładne i ostre, jak się kliknie (ale nadal wolę OG paletę barw). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi