Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem ze to jakiś ruski Fake ale naprawde ktos konwertuje gry ze switcha na pc . 

Można uruchomić nawet 4K i wygładzanie krawędzi

image.thumb.jpeg.7281932ac9b8b9aeed589b72719616ae.jpeg

• Plusik 1
Opublikowano

Gdzie ta konwersja? Przecież to emulator Ryujinx. Czegoś nie widzę?

W dniu 2.11.2024 o 12:01, Square napisał(a):

Fajnie to wygląda. Te doczepiane taśmy dają radę? Nie ma problemu z nagrzewaniem cienkiej matrycy oleda?

Mam taniego naklejanego LED stripa od stycznia 2023. Co prawda tym samym mnie straszył serwisant, ale póki co nic się nie dzieje z matrycą. Akurat wczoraj oglądałem recenzję zestawu Lytmi:

https://youtu.be/Ia-MNyJrkDw (miało być osadzone, ale forum nie lubi tego linku :/ )

Kiedyś mi się wydawało, że chcę Ambilighta, ale w praktyce jak widzę te latające kolory, to mi przeszkadzają. Lubię mieć światełko za TV (wcześniej mi się męczyły oczy), ale takie jak mam - neutralne i statyczne o barwie zbliżonej do 6500K.

• Dzięki 1
Opublikowano
17 godzin temu, DarkStar napisał(a):

Gdzie ta konwersja? Przecież to emulator Ryujinx. Czegoś nie widzę?

Chodziło mi o to że nie jest to emulator plus gra do pobrania tylko instaluje się jak każda inna grę na pc 

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Bez żadnych filtrów? 

Z filtrami. Zrobiłem preset w reshade, korekcja kolorów, oświetlenie i gra wygląda dużo lepiej z tym niż vanilla.

Opublikowano
W dniu 10.11.2024 o 17:27, Qbon napisał(a):

Z filtrami. Zrobiłem preset w reshade, korekcja kolorów, oświetlenie i gra wygląda dużo lepiej z tym niż vanilla.

No tak średnio na tych screenach - wyprane z barw i rozmazane. Rozumiem, że modami było celowane w jakiś bardziej realistyczny wygląd, ale na tych screenach wygląda to brzydko.

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał(a):

No tak średnio na tych screenach - wyprane z barw i rozmazane. Rozumiem, że modami było celowane w jakiś bardziej realistyczny wygląd, ale na tych screenach wygląda to brzydko.

Kwestia gustu. U mnie w ruchu w czasie gry wygląda zajebiście, lepiej na pewno niż bez, bo w standardzie wszystko jest zbyt kolorowe.

Opublikowano
12 minut temu, Wredny napisał(a):

Rozmazane tylko jak nie klikniesz w screena, po kliknięciu masz w pełnej rozdzielczości, nic rozmazanego tam nie ma ;) a kolory, wiadomo, kwestia gustu, ja akurat też Horizona wole bardziej kolorowego jak w vanilli, chociaż nie wiem jak to wygląda w tym remasterze, bo nie grałem.

Opublikowano
13 minut temu, tjery napisał(a):

Rozmazane tylko jak nie klikniesz w screena, po kliknięciu masz w pełnej rozdzielczości, nic rozmazanego tam nie ma ;) a kolory, wiadomo, kwestia gustu, ja akurat też Horizona wole bardziej kolorowego jak w vanilli, chociaż nie wiem jak to wygląda w tym remasterze, bo nie grałem.

One są zrobione w grze z hdr-em to wiadomo, że są nieco prześwietlone wtedy jak się obejrzy już poza grą, może o to chodzi. Normalnie to tam nic rozmazanego nie moze być jak gra odpalona jeszcze w 4k z DLAA.