Rooofie 159 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Nie poznać HL2 to już możesz przestać tytułować się graczem Division 1 1 Cytuj
Bzduras 12 584 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada 6 godzin temu, Plugawy napisał(a): O gowno tutaj idziemy znowu. Screeny się podpisuje bo ja nie wiem czy to hl2, hl2 jakiś dodatek, alyx, czy jedynka na koksach. A to akurat bardzo dobry powód, nie połączyłem kropek. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada W końcu skończyłem Separate Ways z nowej wersji Resident Evil 4 1 Cytuj
Bzduras 12 584 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Piękne skriny, nic nie widać xd 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Moja Płotka udaje strusia. Kto jej zabroni. 2 4 Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada The Precinct - warto ograć demo. Czekam na konsolową pełną wersje. 1 Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada Mapka "Facing Worlds" i dedykowany jej utwór to chyba najlepsza rzecz w pierwszym Unreal Tournament. Zainstalowałem z myślą by sobie odświeżyć tego sztosa i wsiąknąłem za pierwszym razem na dwie godziny. Taki UT na nowym silniku to byłoby coś. 5 Cytuj
Patricko 1 406 Opublikowano 18 listopada Opublikowano 18 listopada UT 99 to najlepsze lata w online. Złoty okres Arena Shooterów. Spędziłem tam chyba z tysiące godzin, kiedy internet u nas dopiero zaczynał być standardem. Masa ludzi poznana, sporo beki, no cudowne doznania. Może jeszcze CS 1.6, a potem Source (mieliśmy fajną ekipę ze znajomymi) mogły dorównać. 2 Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Skończyłem wojaże po Liberty City, więc czas na ciepełko. Cudownie teraz prezentuje się ta trylogia: Cytuj
Daro^^ 653 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada Kiedyś jak się wchodziło do tego tematu i ktoś wrzucać screeny z PS4 a ktoś inny z pro to widać było różnice i tak widać było że kozak a teraz jak widzę jak ktoś wrzuca z ps5 pro to jakoś mi go tak żal że go oszukali. Ta generacja jest dziwnaWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada 13 minut temu, Daro^^ napisał(a): Kiedyś jak się wchodziło do tego tematu i ktoś wrzucać screeny z PS4 a ktoś inny z pro to widać było różnice i tak widać było że kozak a teraz jak widzę jak ktoś wrzuca z ps5 pro to jakoś mi go tak żal że go oszukali. Ta generacja jest dziwna Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Bo gry są tak ładne, że różnice pomiędzy "generacjami" są coraz mniej widoczne. Jedyne co jest do poprawy to rozdzielczości, a to przez kompresje screenów ciężko wyłapać. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano czwartek o 14:21 Opublikowano czwartek o 14:21 DIOS MIO Nazwa gry? Jaka nazwa gry? Wypnij się dla ofiego, aniołku. 2 4 Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano czwartek o 18:54 Opublikowano czwartek o 18:54 Jedna robótka.. . ...miesiąc wódka "Stolica kultury, kvrwa mać!" 3 Cytuj
Ukukuki 7 014 Opublikowano niedziela o 19:44 Opublikowano niedziela o 19:44 Stalker 2 To samo miejsce w różnych warunkach. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi