Masamune 181 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Konsolowy RT masakrator - Metro Exodus (PS5) 1 Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia To samo co wyżej, ale z kąkuterka dżenyfer. twierdzi że jest najlepszą czarodziejką w uniwersum. 15 minut ciskała jakimiś błyskawicami w stwora i zabrała mu 1/10 paska życia. Gerwalt miał już dość tej żenady, rzucił raz Igni i nie było co zbierać. Niestety, nie z dżenyfer Mój stary to fanatyk wędkarstwa Tak pachnie, że cały pancerz do prania I coś ładnego na koniec 5 Cytuj
SebaSan1981 3 630 Opublikowano 7 grudnia Opublikowano 7 grudnia Elder Scrolls Online. Gram bo yebańce tyle pododawali rzeczy że nie ma czegoś takiego jak nuda! Zdobyłem ciekawego psiaka w grze, w sumie to tylko raz mi wcześniej gdzieś mignął u jakiegoś gracza. Wpadłem na jego trop czytając jakąś kartkę w obozie łowców. Aby zdobyć piesia, musiałem pobawić się w tropiciela niemilców, czytać uważnie wskazówki, ubić bossa z przydupasami w portalu i przeszukać okolicę aby czworonoga przygarnąć. W sumie zeszło mi prawie 2h na ekploracji ale warto było się postarać. Bog Dog jest brzydki ale jednocześnie słitaśny, troszę jak barsumski żabo-pies "Woola" z filmu John Carter. 2 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Stęskniłem sie za ta dwójka Spoiler 5 Cytuj
Rtooj 1 661 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 2 godziny temu, Daffy napisał(a): Indiana Jones Niezłe kukły w tej grze Chciałem dać fotkę z muzeum figur woskowych ale widzę że tam można się nabrać. 1 Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Avatar (PS5) Na screenach ta gra wygląda brzydziej niż podczas grania 4 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano czwartek o 20:07 Opublikowano czwartek o 20:07 W dniu 8.12.2024 o 15:56, MEVEK napisał(a): Stęskniłem sie za ta dwójka Pokaż ukrytą zawartość Jedziemy dalej z tematem... ...trzeba przezyc to ponownie Zauwazylem tez ze jest wersja remastered za 10€. Oplaca sie brac? 2 1 Cytuj
Bowser 118 Opublikowano piątek o 14:28 Opublikowano piątek o 14:28 Indiana Jones i Wielki Krąg (Xbox Series X) 1 Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano piątek o 18:17 Opublikowano piątek o 18:17 Jedyne słuszne plany na piątkowy wieczór 3 Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano sobota o 08:15 Opublikowano sobota o 08:15 Dorzucę jeszcze od siebie z okazji zakończenia Wieśka 3 Spoiler 1 3 Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano sobota o 20:17 Opublikowano sobota o 20:17 @Paolo1986 No i prawidłowo w ostatnim screenie. Spoiler Z dżenyfer to tylko krzyki, fochy, puste miski, wszędzie jakieś konie z rogami na łbie i poniszczone meble. 1 Cytuj
SnoD 2 339 Opublikowano sobota o 21:18 Opublikowano sobota o 21:18 (edytowane) Outer Worlds fajnie się prezentuje na mniejszym ekranie Edytowane sobota o 22:20 przez SnoD 1 Cytuj
Suavek 4 804 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Śliczny jest chwilami ten Stellar Blade. Zamiast grać, to co chwila się zatrzymujesz, żeby podziwiać widoczki. Lokacje i krajobrazy też nawet ładne. A tak serio, super gierka, fajna stylistycznie, nawet jeśli dość płytka. Polecam mocno. Buźka, pa. Spoiler 2 1 1 1 Cytuj
creatinfreak 3 846 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Tego stellara to chyba drugi raz łyknę jak wyjdzie na pc. Dla top co w tym roku ograłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi