Opublikowano 23 stycznia23 sty NINJA GAIDEN BLACK II (PS5PRO) EDIT: dziwna sraczka wychodzi z tych screenów po zrobieniu shota i kolory dostają po dupie
Opublikowano 26 stycznia26 sty A ktoś tam siedzi w krzakach w kretyńskim przebraniu (muszę pisać, ze to trzeci wiesiek? Żeby nie było, że nie ma tytułu gry)
Opublikowano 29 stycznia29 sty Kurva - jakoś bawiłem się standardowo emu na sd i miałem majesty wgrane - tak się wciągnąłem, że napierdalam cały czas w pracy @Plugawyz ciekawości za co minus?
Opublikowano 29 stycznia29 sty @Wrednyjaka to jest gra? Nie ma tytułu, a tyle razy było to wałkowane żeby dawać.
Opublikowano 29 stycznia29 sty Chociaz precyzujac jest to wersja Majest Gold HD Edition wiec minus zasluzony.
Opublikowano 30 stycznia30 sty Biedny Plugawy tak się spieszył minusik dać, że zamiast XMa zawołał Wrednego. A ja jak ten debil skroluję i szukam posta Wrednego z niepodpisaną gierką