Bzduras 13 151 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Bardzo dobra gierka ze świetnym systemem walki. Szkoda, że nie złapała większej publiczności, bo możliwości skasowania ryjców dresiarzy jest naprawdę sporo i gdy już się wie co można robić z przeciwnikami to naprawdę fajnie to wchodzi. 1 Cytuj
Plugawy 3 757 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Jest tak jak piszesz. Mamy tu bardzo dużą interakcje z otoczeniem i przedmiotami jakiej ciężko szukać w innych chodzonych bijatykach. A właśnie interakcje bardzo sobie cenię no i te teksty, ale to już wiadomo, że robią robotę. Do tego mamy niezły przekrój patusów do obicia, włącznie z gośćmi w czerwonych butach i skórzanej kurtce XD Levele są dosyć długie co nie każdemu może przypasić bo w razie porażki sporo jest do powtórzenia, ale ja na to akurat nie narzekałem. 1 Cytuj
MEVEK 3 676 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego Bramble: The Mountain King Delikatne spoilery aby nieco urozmaicić urok gameplayu oraz dodać nieco grozy. Śmiało klikać Spoiler 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 467 Opublikowano 16 lutego Opublikowano 16 lutego PoE2 - fajna gierka, lecę drugi raz. 3 Cytuj
Szermac 3 079 Opublikowano 17 lutego Opublikowano 17 lutego FRAN BOW - piękny mix Sanitarium z Alicją w Krainie Czarów 1 Cytuj
MEVEK 3 676 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Nie wiem czemuz ale dziewcze przypomina mi Velme ze Scooby Doo Podoba mi sie stylistyka Cytuj
Sedrak 884 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego (edytowane) RDR2 - XsX Pierwsza gra gdzie HDR naprawdę zrobił na mnie wrażenie, a przy świecącym słońcu trzeba okulary zakładać. Kozak Edytowane 20 lutego przez Sedrak 2 1 Cytuj
ASX 14 907 Opublikowano piątek o 03:58 Opublikowano piątek o 03:58 Jak dla mnie trochę za duża ekspozycja, ale ogólnie ładne screeny i widoczki 1 Cytuj
tjery 1 339 Opublikowano piątek o 16:08 Opublikowano piątek o 16:08 (edytowane) 12 godzin temu, ASX napisał(a): Jak dla mnie trochę za duża ekspozycja, ale ogólnie ładne screeny i widoczki Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Paolo jak to nie wina screenów i tak to u Ciebie normalnie na TV wygląda to pobaw się gammą, bo całą grafikę sobie "psujesz". Tu dosłownie zrzuciłem w łindołsowskim pseduo-edytorze ekspozycję do zera i dodałem kontrastu. Edytowane piątek o 16:25 przez tjery 1 Cytuj
ping 9 120 Opublikowano piątek o 17:28 Opublikowano piątek o 17:28 Metal Slug na telewizorze marki Samsung, typ telewizora LCD Full HD. Źródło obrazu: konsola Sega Saturn z regionu NTSC-J Jeden z moich ulubionych ekranów tytułowych w grach wideo, a jak to się rusza... 2 2 Cytuj
ASX 14 907 Opublikowano piątek o 17:34 Opublikowano piątek o 17:34 Godzinę temu, tjery napisał(a): Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Chciałem napisać to delikatnie:) 2 Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano piątek o 19:55 Opublikowano piątek o 19:55 Jak wrzucałem tu kiedyś screeny z RDR2 to było na odwrót. Na TV elegancko, a tutaj ciemne jak cholera. Potem się pobawiłem ustawieniami tv i było git. Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano piątek o 21:19 Opublikowano piątek o 21:19 5 godzin temu, tjery napisał(a): Trochę? To jest prześwietlone do granic możliwości. Paolo jak to nie wina screenów i tak to u Ciebie normalnie na TV wygląda to pobaw się gammą, bo całą grafikę sobie "psujesz". Tu dosłownie zrzuciłem w łindołsowskim pseduo-edytorze ekspozycję do zera i dodałem kontrastu. Te screeny były robione w pełnym słońcu. Jak słońce mi w grze zajdzie, to wyjdą ciemniejsze Cytuj
KrYcHu_89 2 568 Opublikowano poniedziałek o 07:22 Opublikowano poniedziałek o 07:22 KCD 2 (PC) 3 1 Cytuj
Qbon 416 Opublikowano poniedziałek o 16:09 Opublikowano poniedziałek o 16:09 Kingdome Come Deliverance 2 oczywiście, zapomniałem napisać. Wersja na PC. 5 Cytuj
Paolo1986 915 Opublikowano poniedziałek o 16:26 Opublikowano poniedziałek o 16:26 Dorzucę coś jeszcze od siebie z KCD 2 (PS5) Spoiler 3 Cytuj
PiotrekP 2 103 Opublikowano poniedziałek o 16:57 Opublikowano poniedziałek o 16:57 Crysis Remastered 1 Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano poniedziałek o 17:14 Opublikowano poniedziałek o 17:14 Godzinę temu, Qbon napisał(a): Kingdome Come Deliverance 2 oczywiście, zapomniałem napisać. Wersja na PC. 4k grasz? Cytuj
Qbon 416 Opublikowano poniedziałek o 17:18 Opublikowano poniedziałek o 17:18 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): 4k grasz? 4K z dlss quality. 1 Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano wtorek o 08:03 Opublikowano wtorek o 08:03 14 godzin temu, Qbon napisał(a): 4K z dlss quality. Ile masz fps? Ja 50. Coś obcinales w grafice? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi