Qbon 415 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Ile masz fps? Ja 50. Coś obcinales w grafice? 50 ? Aż nie chce mi się wierzyć. Mam w zakresie 70-90 a ustawienia bardzo wysokie pomieszane nawet z tymi eksperymentalnymi. Nie mam cały czas włączonego licznika klatek ale czasami patrzyłem w różnych miejscach, lasy, łąki, wioski itd, gra jest bardzo płynna. Cytuj
Donatello1991 1 501 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, Qbon napisał(a): 50 ? Aż nie chce mi się wierzyć. Mam w zakresie 70-90 a ustawienia bardzo wysokie pomieszane nawet z tymi eksperymentalnymi. Nie mam cały czas włączonego licznika klatek ale czasami patrzyłem w różnych miejscach, lasy, łąki, wioski itd, gra jest bardzo płynna. Heh. Poustawiałem przez app nVidia i jest oki. Też 70 90 teraz. Po prostu jak w grze zmieniałem to nic się nie działo. 1 Cytuj
Qbon 415 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Heh. Poustawiałem przez app nVidia i jest oki. Też 70 90 teraz. Po prostu jak w grze zmieniałem to nic się nie działo. Pewnie miałeś jakoś ustawione te optymalizacje w NVIDIA app, ja mam to wyłączone, ustawiam normalnie w grze, pozostałe rzeczy już w NVIDIA app, w tym najnowszy preset DLSS. Cytuj
Qbon 415 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Jeszcze kilka z przygód Henryczka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi