Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Ile masz fps? Ja 50. Coś obcinales w grafice?

50 ? Aż nie chce mi się wierzyć. Mam w zakresie 70-90 a ustawienia bardzo wysokie pomieszane nawet z tymi eksperymentalnymi. Nie mam cały czas włączonego licznika klatek ale czasami patrzyłem w różnych miejscach, lasy, łąki, wioski itd, gra jest bardzo płynna.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Qbon napisał(a):

50 ? Aż nie chce mi się wierzyć. Mam w zakresie 70-90 a ustawienia bardzo wysokie pomieszane nawet z tymi eksperymentalnymi. Nie mam cały czas włączonego licznika klatek ale czasami patrzyłem w różnych miejscach, lasy, łąki, wioski itd, gra jest bardzo płynna.

Heh. Poustawiałem przez app nVidia i jest oki. Też 70 90 teraz. Po prostu jak w grze zmieniałem to nic się nie działo.

• Plusik 1
Opublikowano
5 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Heh. Poustawiałem przez app nVidia i jest oki. Też 70 90 teraz. Po prostu jak w grze zmieniałem to nic się nie działo.

Pewnie miałeś jakoś ustawione te optymalizacje w NVIDIA app, ja mam to wyłączone, ustawiam normalnie w grze, pozostałe rzeczy już w NVIDIA app, w tym najnowszy preset DLSS. 

Opublikowano

Też ogrywam w przerwach między pustoszeniem wsi z bandytów w KC2.

Spaniała gra bez technicznych problemów i głupiego pytania: jakość, czy srakość.

Opublikowano

Czy Indiana Jones i Wielki Krąg to najlepszy Indiana Jones od czasów Ostatniej Krucjaty? Być może. 

Wspaniała przygoda dla wszystkich fanów starych filmów.

MSavoq8.jpeg

Spoiler

I2VnClt.jpeg

eKHEcwW.jpeg

Xf6t319.jpeg

u6CT7gW.jpeg

cFebAW1.jpeg

oMVulC3.jpeg

wmv7ZuT.jpeg

0Z8E1Ru.jpeg

e3T5Wws.jpeg

fGLVFbr.jpeg