Szymek 1 048 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 to z jedynki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 z ciekawości, za co poszły minusy dla nobody, szkalowanie Alana Wake'a czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 Też się zastanawiam co te dzbany robią Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 To chyba TEW2 - o ile dobrze pamietam to nie bylo takich miejsc w jedynce. Jak dobrze, ze 2 juz na mnie czeka. Niech tylko dozbieram brakujące elementy w "The Old Hunters". Co za świetny dodatek. Ostatni boss strasznie przegięty w drugiej formie. W "ludzkiej" wystarczy trzymać sie blisko i duo side-stepować. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 16 godzin temu, c0ŕ napisał: z ciekawości, za co poszły minusy dla nobody, szkalowanie Alana Wake'a czy coś innego? Januszy, którym w większości los poskąpił poznania SH2 wciąż piecze, że gameplay dobrych, growych inspiracji Kingiem i ferajną, nie powinien polegać głównie na bieganiu od killrooma do killrooma i strzelaniu się kapiszonami. Nie żeby TEW2 miał być ideałem, ale jego nacisk na eksploracje/ proste pseudo zagadki środowiskowe, służące dawkowaniu akcji, oraz przede wszystkim mechanika skradania, używana do unikania silniejszych przeciwników, to był złoty strzał pomiędzy suspensem, a akcją. Summon @kubson 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 ja tam tez uwazam ze tew2 duzo lepsza gierka od anala a minusa dalem bo inni dali, myslalem ze jakiś dym 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ty jesteś żaba? ty jesteś owca a nie żaba! Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Ja dałem minusa za robienie CW poza CW, a że Arek przy okazji jest dzbanem to już nic na to nie poradzę 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 gdzie on tu robi cw poza cw, to nie mam pojecia jestescie przewrazliwieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 no też nie widzę cw poza cw w zwykłym porównaniu dwóch gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Dałem bo inni dali. 16 godzin temu, MEVEK napisał: Ostatni boss strasznie przegięty w drugiej formie Przegiety jak ty z postacią na 200 lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Sama botowska śmietanka dała mu minusy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 2 minuty temu, c0ŕ napisał: no też nie widzę cw poza cw w zwykłym porównaniu dwóch gierek Pytanie czy Nobody ograł AW czy tylko tak sobie napier.dala to już inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 1 minutę temu, Faka napisał: Sama botowska śmietanka dała mu minusy Nie mówiąc już o tym że klapersy przybiegły pluskami poratować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 2 minuty temu, Faka napisał: Sama botowska śmietanka dała mu minusy i słusznie, bo Alan jest fantastycznym tytułem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Dobra bo już się paranoja robi. Dałem minusa za spoilery i tyle. Screeny mogłybyć ukryte, nawet tej aluzji do AW nie skminilem bo nie czytałem co tam Arek wypłodził. 42 minuty temu, nobody napisał: Januszy, Mocne słowa jak na konesera Uncharted Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 6 godzin temu, kubson napisał: Ja dałem minusa za robienie CW poza CW, a że Arek przy okazji jest dzbanem to już nic na to nie poradzę Kubuś, ty sobie przypomnij treść połowy twoich statusów i za co je usuwano, nim wyskoczysz z takimi wyjaśnieniami, bo to jest materiał na dobry podręcznik z psychologii poznawczej. xd Zresztą pomijając, brak jakiejkolwiek merytoryki, minusiki za bomby prawdy rozdawałeś również m.in. pingowi, więc no ten tego. @_Be_ Fabuły nie oceniam, bo gry nie ukończyłem, za to n.t. doboru gameplayu do treści story chyba mogę się wypowiedzieć? Z tą grą jest dokładnie taki sam problem co z np. UDF i 2 na ps3; Jest lepszym filmem niż grą, przez zawalenie gameplayu. Nie udawajmy, że i wam nie zdarzyło się porzucić i ocenić tytuł po pierwszych godzinach, przez własne preferencje. Sorki, wychowałem się na tym gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 @nobody Przeciez SH2 (opus magnum survival horrorow) nie posiada dobrego gameplayu. Geniusz tego tytułu opiera się na fabule, klimacie oraz muzyce. A teraz zgadnij na czym opierają się najmocniejsze strony w AW? Może kup sobie lapka z biedry i dokończ sprawę(o ile kiedykolwiek zacząłeś). To, ze sobie racjonalizujesz ze gry w, które nie grales/nie ukonczyles nie sa wcale takie fajne to nic nowego, kidnappa tez był takim wyimaginowanym recenzentem. Ryse Son of Rome? Ujowe, nie grałem. Forza Horizon 2 swietne, ale tez nie gralem. Tak to wlasnie wygląda. P.S. Ze screenami chodzi o to, ze delikatnie spoilerujesz TEW2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Max Payne 2: The Fall of Max Payne Wstyd przyznać, ale o ile trójka ograna tak jak pan jezus powiedział, tak dwóch pierwszych części nigdy nie tknąłem. Przyszedł czas nadrobić zaległości więc sobie gram i strzelam, zabijam, morduję ludzi. Bardzo przyjemnie mi się strzela, zabija i morduje ludzi . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Nie grałeś w dwie pierwsze i zacząłeś od dwójki? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 A jakoś tak siedziały obie na dysku, do jedynki trzeba było pobrać patcha o którym pisał raven a że nie mogłem się doczekać to odpaliłem technicznie lepszą dwójkę xD. Ale co się odwlecze to się nie uciecze, jedynka pęknie bezpośrednio po dwójce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Jedynka jakiś paczy wymaga? swego czasu skończyłem trylogię na Win 10 i obyło się bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Z tego co pamiętam to może być problem z dźwiękiem, ale łatka cały czas krąży po sieci. Poza tym śmiga ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 11 godzin temu, _Be_ napisał: Dałem bo inni dali. Przegiety jak ty z postacią na 200 lvl? A tam nie pierdzij... Lubię gierkę więc dużo czasu jej poświęcam. Labirynt sam się nie zrobił. Trochę expa wpadło xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Gurwa c0rniszon, instaluj jedynke i ciśnij od początku. Potem zobaczysz, że było warto bo dwójka jest o wiele lepsza pod względem rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi